Reklam
Reklam
POSTA
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
07 Mart, 2025 16:25 tarihinde yayınlandı
0

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Karabük’e Geldi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Bartın’dan ayrılarak Karabük’e geldi.

Bartın’da 1999 ile 2019 yılları arasında belediye başkanlığı görevini yürüten Zeki Erdoğan’ın cenaze törenine katılan Bakan Tunç, ardından Karabük’e geldi.

Bakan Tunç’un Karabük’teki ilk durağı, doğal güzellikleriyle ünlü Yenice ilçesi oldu.

Vali Yavuz ve İl Protokolü Bakan Tunç’u Yenice’de Karşıladı

Yenice’ye ulaşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, burada Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve il protokolünün diğer üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Bakan Tunç, Yenice Kaymakamlığı, Yenice Adliyesi ve Yenice Belediyesi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı ve çeşitli temaslarda bulundu. Bakan Tunç,

Yenice’de İftar Sofrasına Konuk Olacak

Ziyaretlerin ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yenice’nin gözde mekanlarından biri olan Ihlamur Teras’ta düzenlenen iftar programına katılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin