Adalet Bakanı Tunç, son 7 günde 21 programa katıldı - Karabük Haber Postası
adalet bakani tunc son 7 gunde 21 programa katildi qLQGEyUE jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2024 16:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Adalet Bakanı Tunç, son 7 günde 21 programa katıldı

31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle memleketi Bartın’da üs kuran Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, son 7 gün içerisinde Bartın, Zonguldak, Karabük ve Çankırı’da gerçekleştirilen 21 programa katıldı.

31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala yürütülen seçim kampanyaları son sürat devam ediyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da, bir hafta önce seçim bölgesi ve memleketi Bartın’a gelerek, bölgedeki AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarının çalışmalarına destek veriyor. Adeta bölgede üs kuran Adalet Bakanı Tunç, son bir hafta içerisinde Bartın, Zonguldak, Karabük ve Çankırı illerinde seçim ofisi açılışı, miting, halk buluşması, esnaf ziyareti ve iftar gibi toplam 21 programa katıldı.

Bakan Tunç, Bartın’da belediye başkan adayları ile birlikte Amasra, Ulus ve Kurucaşile ilçeleri, Kozcağız, Kumluca, Abdipaşa ve Hasankadı beldelerini gezerek miting, esnaf gezileri ve iftar programlarına katıldı. Bartın il merkezinde ise Cumhur İttifakı’nın MHP’li Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile birlikte esnaf gezisi ve iftar programına da katılan Tunç, Zonguldak’ın Soğuksu semti ve Kilimli ilçesinde, Karabük’ün Safranbolu ve Yenice ilçelerinde gerçekleştirilen esnaf gezisi, miting ve STK buluşmasına iştirak ederken, Çankırı il merkezinde düzenlenen parti teşkilatını ziyaret, esnaf gezisi gibi programlarda da yer aldı. Programlarda esnaf ve vatandaşların da dertlerini tek tek dinleyen Bakan Tunç, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarının desteklenmesini istedi. Tunç, programlarda hükümet ve mahalli idareler arasındaki uyuma dikkat çekerek, Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğini de bölge halkına anlattı. Yılmaz Tunç, katıldığı programlarda yaptığı konuşmalarda vatandaşlar ile il, ilçe, belde teşkilatı yöneticileri ve belediye başkan adaylarına seslenerek, Türkiye rekoru kıracak bir oy oranı ile belediye başkan adaylarının kazanmasını istediğini de ifade etti. Adalet Bakanı Tunç, 10-12 Nisan tarihlerinde Ramazan Bayramı’nın, 31 Mart’ta ise Milli İrade Bayramı’nın kutlanacağını kaydetti.

Bakan Tunç’un seçimlerin yapılacağı pazar gününe kadar bölgede kalması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede simseklerin ardindan dolunay mest etti mbI8rPDO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de şimşeklerin ardından dolunay mest etti

Düzce’de akşam saatlerinde sağanak yağış ile birlikte şimşekler de gökyüzünü aydınlattı. Şimşeklerin ardından dağılan bulutların arasından çıkan dolunay ise mest etti.

Düzce’de akşam saatlerinde etkili olan şimşekler gökyüzünü adeta aydınlattı. Şehrin batısından doğusuna doğru ilerleyen şimşekler, özellikle bazı bölgelerde görsel bir şölen oluşturdu. Aralıklarla çakan şimşekler geceyi gündüze çevirirken, ortaya çıkan manzara vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Şimşeklerin ardından gökyüzündeki bulutların dağılmasıyla birlikte beliren dolunay ise dikkat çekti. Doğal ışık gösterisinin ardından ortaya çıkan dolunay, geceye ayrı bir güzellik katarken, o anlar bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin