Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Eylül, 2021 12:43 tarihinde yayınlandı
0

Açık Hava Sinema Geceleri Başladı

  1. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen Ücretsiz açık hava sinema geceleri başladı.

Minderini Al Gel sloganı ile Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinliğe ilk akşam vatandaşlar ilgi gösterdi.

Çoğunluğunu ailelerin oluşturduğu seyircilere bağlar gazozu ve patlamış mısır ikram ediliyor. Kültür Müdürlüğü bahçesine gelen vatandaşlar, 15 Eylül’e kadar devam edecek etkinlik boyunca her akşam 19.30 – 22.30 saatleri arasında iki film izleme şansına sahip olacaklar.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin