Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Haziran, 2022 10:30 tarihinde yayınlandı
0

AÇI ve YENİ NESİL Kurs Merkezlerinin LGS Başarısı

2022 LGS (Liselere Giriş Sınavı) Sonuçları açıklandı. Karabük ve Safranbolu’da AÇI ve YENİ NESİL Kurs Merkezleri bu yılda LGS’ye damgasını vurdu.

Hem bireysel hem de kitlesel başarıda büyük bir rekora imza atan AÇI ve YENİ NESİL Kurs Merkezleri 500 Tam Puanla Türkiye Birincisi ve onlarca derece çıkarmanın gururunu yaşıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kurucu Oğuzhan Ünal, bunun bekledikleri bir başarı olduğunu, tüm yıl boyunca özveriyle ve titiz bir şekilde çok iyi çalıştıklarını, öğrencilerinin de üzenlerin düşeni yaptığını ifade etti. Tüm bileşenler hassasiyetle hareket ettiği vakit başarıda kaçınılmaz oluyor diyen Ünal, AÇI & YENİ NESİL Kurs Merkezlerindeki idareci ve öğretmenler ile, bu başarıda büyük payı olan öğrencilerin okullarındaki idareci ve öğretmenlere de teşekkür etti.

Bireysel başari kadar kitlesel başarıda da oldukça güzel sonuçlara imza attıklarını belirten Ünal, AÇI ve YENİ NESİL Kurs Merkezlerinde tam 32 öğrencinin 450 puan ve üstü alarak kendilerini gururlandırdığını sözlerine ekledi.(Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin