Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Haziran, 2022 13:36 tarihinde yayınlandı
0

Açı Koleji Mezuniyet Töreninde Ece Seçkin Konseri

Safranbolu’da faaliyet gösteren  Salih Aydın Eğitim Kurumları Açı Koleji’nde düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler ünlü şarkıcı Ece Seçkin’in şarkıları ile gönüllerince eğlenerek stres attılar.
Sahnede öğrencilerin fotoğraf isteklerini kırmayan  Ece Seçkin, sevilen şarkıları ile öğrencilere eğlenceli anlar yaşattı.
Düzenlenen mezuniyet törenine;  Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Karabük Türkiye İş Kurumu Müdürü Mustafa Çalış, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Özdemir, okulun kurucusu ve yöneticisi Salih Aydın, öğretmenler ve veliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik mezun olan öğrencilerin belge takdimleri ile devam etti. Ardından okulun kurucusu ve yöneticisi Salih Aydın, Karabük’te eğitim ve öğretimde hep ileriyi hedefleyerek çalıştıklarını belirterek, mezun olan öğrencilere mezuniyet sonrası yaşamları için başarılar diledi.
Mezun olan sınıflar büyük bir coşkuyla kep atarken veliler de onların heyecanına ortak oldu. Kep atılmasının ardından öğrenciler ve öğretmenler oyun havası oynadılar ve halay çektiler.
Mezuniyet töreninin ardından sahneye Karabüklü şarkıcı Yalçın Erdem çıktı. Erdem, yeni parçası “Güle Güle”yi seslendirdi. Erdem’in ardından sahneye ünlü şarkıcı Ece Seçkin çıktı. Öğrenciler ile sohbet de eden Seçkin minik hayranlarının fotoğraf çekilme isteklerini kırmadı. Öğrenciler ve veliler Seçkin’in şarkıları ile doyasıya eğlendi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin