Nurettin Acar tarafından
04 Haziran, 2020 11:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Acat, Aktaş ve Özkan Doçent Oldu

Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Yardımcı Doçent olarak görev yapan, ardından çıkartılan kanunla Doktor Öğretim Üyesi olarak görevlerine devam eden Karabük’ün yetiştirdiği başarılı doktorlardan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Öğretim Görevlisi Murat Acat ile Cildiye Uzmanı Öğretim Görevlisi Habibullah Aktaş ve Dahiliye Uzmanı Öğretim Görevlisi Dr. Nurhayat Özkan Doçentlik ünvanına yükseldi. Her üç doktorun Profesör olma yolunu açan bu unvan değişikliği hem tedavi ettikleri hastaları arasında hem de kamuoyunda memnuniyetle karşılandı. Karabük Postası Gazetesi olarak her üç Doktora Doçentlik görevlerinde başarılar dileriz.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da ehliyet e-sınavında kopya düzeneği ele geçirildi

Samsun’un Bafra ilçesinde yapılan ehliyet e-sınavında bir adayın şüpheli hareketleri üzerine yapılan kontrollerde kopya çekmek amacıyla hazırlanmış elektronik düzenek ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, sınava giren K.Ü.’nün (58) sınav esnasındaki davranışlarının dikkat çekmesi üzerine sınav sonrasında detaylı üst araması yapıldı. Yapılan aramada 1 adet kulaklık, 1 adet powerbank, 1 adet cep telefonu, 1 adet taşınabilir Wi-Fi cihazı ve 1 adet düğme şeklinde gizli kamera ele geçirildi.
Yetkililerle yapılan görüşmede, kopya düzeneğinin sınav öncesinde yerleştirildiği ve bu şekilde sınava girildiğinin anlaşıldığı bildirildi. Olayla bağlantılı olarak K.Ü. (58) ile Y.O. (48) hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin