karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Kasım, 2023 04:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar

Samsun’da ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlanan kadın yaralanırken, ablasının yardımına giden kardeşi de aynı yerde uçurumdan yuvarlanarak hastanelik oldu. Yaralı kadın ambulans helikopter ile kardeşi ise kara ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.
Olay, Samsun’un Ayvacık ilçesinin kırsal mahallesi olan Kabaklık’ta Çöldür Yaylası mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da ikamet ettikleri öğrenilen Hatice Yayla (54) ile kardeşi Adem Akgün (47) memleketleri Samsun’a gezmeye gittiler. Abla-kardeş ormanlık alanda mantar toplarken, Hatice Yayla dengesini kaybederek uçuruma yuvarlandı. Adem Akgün de ablasına yardıma giderken aynı yerde uçuruma yuvarlanarak hastanelik oldu. Abla-kardeşin yardımına jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Samsun’dan havalanan Sağlık Bakanlığına bağlı ambulans helikopter de olay yerine yakın yere indi. Ekipler tarafından bulundukları yerden sedye yardımıyla kurtarılan kardeşlerden Hatice Yayla ambulans helikopter ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Adem Akgün de kara ambulansı ile Ayvacık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Boluspor – İstanbulspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında oynanan Boluspor-İstanbulspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Boluspor sahasında mücadele ettiği İstanbulspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Play-off grubuna girmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Suat Kaya, "7 günde 3. maç. Biraz sakatlıklar, biraz da kart cezalıları, bu bizi yordu. Özellikle 75’ten sonra bu yorgunluk bayağı bindi. Maça iyi başladık fakat ilk gol pozisyonunu rakibe verdik. 45 dakika dengeli geçti. Sabırlı oynadık. İkinci yarıda çok istedik, pozisyonlar da bulduk. Doğan Can’ın sakatlığı, onu hiç kullanamadık. Önümüzdeki hafta iyi bir dinlenmeyle, rakibe iyi çalışarak bu işten çıkış sağlamamız lazım. Ben oyuncularıma güveniyorum. Ufak tefek sorunlarımız var ama bunların arkasına sığınmıyorum. Play-off grubunun içine girmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

İlyas Öztürk: "Çok mutluyuz"
Galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden İstanbulspor Teknik Sorumlusu İlyas Öztürk, "Biz İstanbulspor’a Barış Kaan hocamızla birlikte geldiğimiz günden itibaren, 12 haftadır farklı farklı rakiplere göre formasyon ve farklı oyun, rakibe göre farklı oyun felsefeleriyle maçlara çıktık. Zaman zaman saha içi defansif duruşumuzu da rakiplerin konumlamasına göre yaptık. Maçı kazandık ama biz şunu söyleyeyim; sonradan oyuna aldığımız oyuncular normal 11 oyuncularımızdı. Biz rakibin 60’tan sonra yorulacağını bildiğimiz için, onları 60’tan sonra oyuna alıp ve golü bulup maçı kazandık. Çok mutluyuz. Oyuncularımızı kutluyoruz. Bundan sonraki süreçte de Iğdır maçının hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin