blank
Berkay Doğan tarafından
14 Ocak, 2025 13:04 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Abidin Ertekin AK Parti’ye Katıldı

31 Mart 2024 mahalli idareler seçiminde Yeniden Refah Partisi’nden Karabük İl Genel Meclisi Üyesi seçilen Abidin Ertekin, AK Parti’ye katıldı.

Daha önce AK Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne geçen ve burada Merkez İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Ertekin, partisinden istifa ederek yeniden AK Parti saflarına döndü. Yeniden Refah Partisi'nin ilk İl Genel Meclis Üyesi olan Abidin Ertekin’in partiye katılımı dolayısıyla AK Parti’de bir tören düzenlenmesi bekleniyor.

Abidin Ertekin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Bir yere kadar tek başıma mücadele ettim. Ancak komisyonlarda yeterli güce sahip olamadım. Gelinen süreçte tek başına bir mücadelenin netice vermeyeceğini anladım. Bölgeme, yöreme ve en önemlisi Karabük’e daha iyi hizmet edebilmek için AK Parti’ye geçmeye karar verdim.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2025 17:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’teki Yangın 4. Gününde

Karabük'te 4 gündür devam eden orman yangını rüzgarın etkisiyle hızla yayılmaya devam ediyor.
74 saattir kontrol altına alınmaya çalışılan yangın Üçbaş, Sofular ve Aktaş köylerine doğru ilerleyerek yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Daha önce tedbir amaçlı boşaltılan köylerde alevlerin önünü kesmek için havadan ve karadan müdahale devam ederken, etkili olan rüzgar nedeniyle ekipler zaman zaman sıkıntı yaşıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin