31 Mart 2024 mahalli idareler seçiminde Yeniden Refah Partisi’nden Karabük İl Genel Meclisi Üyesi seçilen Abidin Ertekin, AK Parti’ye katıldı.
Daha önce AK Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne geçen ve burada Merkez İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Ertekin, partisinden istifa ederek yeniden AK Parti saflarına döndü. Yeniden Refah Partisi'nin ilk İl Genel Meclis Üyesi olan Abidin Ertekin’in partiye katılımı dolayısıyla AK Parti’de bir tören düzenlenmesi bekleniyor.
Abidin Ertekin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bir yere kadar tek başıma mücadele ettim. Ancak komisyonlarda yeterli güce sahip olamadım. Gelinen süreçte tek başına bir mücadelenin netice vermeyeceğini anladım. Bölgeme, yöreme ve en önemlisi Karabük’e daha iyi hizmet edebilmek için AK Parti’ye geçmeye karar verdim.”
Tuncay Şanlı: “Bugün kazanmak yukarıya tutunma adına değerli ve önemliydi”
Çorum FK Teknik Yöneticisi Tuncay Ulu, Manisa FK maçının akabinde, "Takımımın birliğinden, uğraşından, tıpkı kanıda alanda olmasından son derece mutluyuz. Bugün kazanmak üste tutunma ismine bedelli ve önemliydi" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 34. haftasında Çorum FK, alanında karşılaştığı Manisa FK’yi 3-2 mağlup etti. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çorum FK Teknik Yöneticisi Tuncay Ulu, puan sıralamasında üste çıkma ismine kıymetli bir galibiyet aldıklarını söz etti.
Aynı konsantrasyonla yollarına devam edeceklerini söz eden Ulu, "Geldiğimizden beri oynadığımız maçlara bakarsak, biraz gerilim, biraz heyecan düzeyi yüksek maçlar oynuyoruz. Kolay değil. Maça gelirsek, 1-0 geride başladık. Konsantrasyonumuz üst düzeydeydi, alanımızda oynadık. 1-0 geriye düştükten sonra tepkimiz, oyuncularımızın coşkuları kıymetliydi. Tekrar öne geçtik. İkinci yarıda rakibimiz 3’lüden 4’lüye döndü. Biraz orta alanda eksik kaldık. Çabucak ataklar yaptık. 3-1’e geldikten sonra oyun çok rahat görünüyordu lakin bu oyun önemli bir oyundur. Ciddiye almadığınızda cezayı çabucak keserler. Lakin ekibimin birliğinden, uğraşından, birebir kanıda alanda olmasından son derece mutluyuz. Bugün kazanmak üste tutunma ismine kıymetli ve değerliydi. İçeride esasen kaybetmemiz gerekiyordu. Birtakım yanlışlarımız, eksiklerimiz var fakat süremiz çok az. O yüzden bu konsantrasyonla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.