Reklam
Reklam

Abidin Ertekin AK Parti’ye Katıldı

678636be10536
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
14 Ocak, 2025 13:04 tarihinde yayınlandı
0

31 Mart 2024 mahalli idareler seçiminde Yeniden Refah Partisi’nden Karabük İl Genel Meclisi Üyesi seçilen Abidin Ertekin, AK Parti’ye katıldı.

Daha önce AK Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne geçen ve burada Merkez İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Ertekin, partisinden istifa ederek yeniden AK Parti saflarına döndü. Yeniden Refah Partisi’nin ilk İl Genel Meclis Üyesi olan Abidin Ertekin’in partiye katılımı dolayısıyla AK Parti’de bir tören düzenlenmesi bekleniyor.

Abidin Ertekin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Bir yere kadar tek başıma mücadele ettim. Ancak komisyonlarda yeterli güce sahip olamadım. Gelinen süreçte tek başına bir mücadelenin netice vermeyeceğini anladım. Bölgeme, yöreme ve en önemlisi Karabük’e daha iyi hizmet edebilmek için AK Parti’ye geçmeye karar verdim.”

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te asfalt sezonu başladı

karabukte asfalt sezonu basladi FMp8yrSf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Özel İdaresi tarafından 2026 yılı asfalt sezonunun startı Ovacık ilçesinde düzenlenen programla verildi.

Ovacık’ta gerçekleştirilen asfalt serim programına Ovacık Kaymakamı Öznur Güler Kıyak, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman, Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclis üyeleri, kurum müdürleri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Programda, 2026 yılı asfalt sezonu kapsamında yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verilirken, kırsal bölgelerde ulaşım kalitesinin artırılması amacıyla sıcak asfalt çalışmalarının il genelinde aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

Karabük İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, yeni sezonda da vatandaşlara daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunmanın hedeflendiği ifade edilerek, belirlenen program doğrultusunda köy yollarında asfalt çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, asfalt sezonunun Karabük’e ve ilçelere hayırlı olması temennisinde bulunularak, sahada görev yapan personele kazasız ve sorunsuz bir çalışma dönemi dilendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin