Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Aralık, 2023 12:24 tarihinde yayınlandı
0

Abdullah Avcı, iç sahada 5. mağlubiyetini aldı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın başında Trabzon’da taraftarı önünde çıktığı 50 maçta 5. mağlubiyetini aldı.

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında konuk ettiği Kayserispor’a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde ikinci dönemindeki ilk mağlubiyetini aldı. Avcı, Karadeniz ekibinin başında taraftarı önünde Trabzon’da oynadığı 50 maçta ise 5. yenilgisini yaşadı.

Trabzonspor ile ikinci dönemini 12 Ekim 2023’te başlayan Avcı, 52 günlük geride kalan döneminde 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 274 gün sonra da iç sahada yenilgi yüzü görmüş oldu.

Yerli teknik adamlara yenildi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, iç sahada aldığı mağlubiyetleri yerli teknik adamlara karşı aldı. 2020-2021 sezonunun 8. haftası sonrası göreve gelen Abdullah Avcı idaresinde bordo-mavililer, Fatih Terim yönetiminde sahasında karşılaştığı Galatasaray’a 2-0, Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe’ye 1-0, Çağdaş Atan yönetimindeki Alanyaspor’a 3-1 ve 2022-2023 sezonunda Recep Uçar yönetimindeki Umraniyespor’a 2-1 kaybetti. Avcı, bu sezon ise Kayserispor’a 1-0 yenildi.

Erol Bulut ve Recep Uçar bir dönem Abdullah Avcı’nın yardımcılığı görevinde bulunmuşlardı.

Süper Lig’de 98 maç

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde Süper Lig’de sahaya çıktığı 98 maçta 55 galibiyet, 29 beraberlik, 14 mağlubiyet elde etti.

Puan farkı 14’e çıktı

Trabzonspor, son iki haftada yaşadığı puan kayıplarıyla zirve ile arasındaki puan farkını 14’e çıkardı. Deplasmanda Sivasspor ile 3-3 berabere kalan bordo-mavililer sahasında ise Kayserispor’a 1-0 mağlup oldu. Son iki haftada 5 puan kaybeden Karadeniz ekibi 23 puanda kalırken 37 puanlı Galatasaray ile arasındaki puan farkını 14’e çıkartarak zirve yolunda yara aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin