Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’un her zaman favori olduğunu belirterek, en gerçekçi hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyledi.
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında sahasında Ahlatcı Çorum FK’yı 3-1 mağlup eden Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı, rakibin oyun felsefesinden ödün vermediğini belirterek, “Zaman zaman istediklerimizi doğru uyguladık. Zaman zaman da topa sahip olduğumuzda çalıştığımız çözüm noktalarıyla ilgili birkaç organizasyon vardı. Hatta ilk gol buradan oldu, ikinci gol de buna benzer oldu” dedi.
Trabzonspor’un daha önce 9 kez kupayı müzesine getirdiğini belirten Avcı, “Trabzonspor her zaman favoridir. Bugün buna kazanarak başlamak bizim için önemli ve değerliydi. Geçen hafta kaybettiğimiz maçtan sonra bu maç bizim için bir pansumandı. Kazandık. Eksikler var. Geldiğim günden itibaren 6 lig, 1 kupa maçı oynadık. Oyun kalitesini ve oyuncu kalitesini artırmamız gerekiyor. Bunu hızlı bir şekilde yapmamız gerekiyor. Bu sene itibarıyla Trabzonspor için gerçekçi ve ulaşılır hedef Avrupa kupalarına katılmak. Türkiye Kupası’nda final oynamak. Maçlar kazanırken de bunları söylemiştim. Devre arası ve sezon sonu itibarıyla hazırlıklarımız olacak” ifadelerini kullandı.


Abdullah Avcı: “Bizim için ulaşılabilir en gerçekçi hedef Avrupa kupalarına katılmak”
Devrekli öğrenci ilçeye şampiyon olarak döndü
Sakarya’da yapılan spor karşılaşmalarında Devrekli öğrenci ilçeye şampiyon olarak döndü
Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencisi Sakarya’da yapılan spor karşılaşmalarında elde ettiği başarı ile okuluna şampiyon olarak döndü.
Sakarya’da gerçekleştirilen ve Zonguldak’tan da birçok öğrencinin katıldığı Wushu Kung-fu Okul Sporları karşılaşmalarında Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Meslek Lisesi Öğrencisi Elanur Akkurt okuluna şampiyonluk kazandırdı.
Antrenör Bekir Kaya nezaretinde yarışmalara katılan Meslek Lisesi Öğrencisi Akkurt bu başarısı ile okuluna şampiyon olarak dönerken, çalıştırıcı ve sporcu genç kız okul idarecileri tarafından karşılandı.
Oklundan bir şampiyonun çıkmasından dolayı gururlandıklarını ifade eden Okul Müdürü Musa Eren,” Öncelikle öğrencimizi ve karşılaşmalara hazırlayan çalıştırıcı arkadaşımızı tebrik ediyorum. Okulumuz adına şampiyonluk bizim için önemli bir olaydır. Bu tür sonuçların öğrencilerimizden devamını diliyorum” diye konuştu.

