Reklam
Reklam

Abdullah Avcı: “Bizim için ulaşılabilir en gerçekçi hedef Avrupa kupalarına katılmak”

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Aralık, 2023 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’un her zaman favori olduğunu belirterek, en gerçekçi hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında sahasında Ahlatcı Çorum FK’yı 3-1 mağlup eden Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı, rakibin oyun felsefesinden ödün vermediğini belirterek, “Zaman zaman istediklerimizi doğru uyguladık. Zaman zaman da topa sahip olduğumuzda çalıştığımız çözüm noktalarıyla ilgili birkaç organizasyon vardı. Hatta ilk gol buradan oldu, ikinci gol de buna benzer oldu” dedi.

Trabzonspor’un daha önce 9 kez kupayı müzesine getirdiğini belirten Avcı, “Trabzonspor her zaman favoridir. Bugün buna kazanarak başlamak bizim için önemli ve değerliydi. Geçen hafta kaybettiğimiz maçtan sonra bu maç bizim için bir pansumandı. Kazandık. Eksikler var. Geldiğim günden itibaren 6 lig, 1 kupa maçı oynadık. Oyun kalitesini ve oyuncu kalitesini artırmamız gerekiyor. Bunu hızlı bir şekilde yapmamız gerekiyor. Bu sene itibarıyla Trabzonspor için gerçekçi ve ulaşılır hedef Avrupa kupalarına katılmak. Türkiye Kupası’nda final oynamak. Maçlar kazanırken de bunları söylemiştim. Devre arası ve sezon sonu itibarıyla hazırlıklarımız olacak” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Ferhat Salt: “Karabük’te 10 bin haneye ulaşacağız”

UST MANSET1Ferhat Salt
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Haziran, 2026 14:46 tarihinde yayınlandı
0 0

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, teşkilat çalışmalarının sahada yoğun şekilde sürdüğünü belirterek, yıl sonuna kadar Karabük genelinde 10 bin haneye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.

AK Parti’nin 25 yıllık siyasi yürüyüşünün milletin desteğiyle güçlenerek devam ettiğini ifade eden Salt, Türkiye’nin birçok alanda önemli kazanımlar elde ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşandığını vurgulayan Salt, yapılan hizmetlerin sadece fiziki yatırımlarla sınırlı kalmadığını dile getirdi.

Salt, “Yollar yapıldı ancak asıl yol milletin gönlünde açıldı. Köprüler kuruldu fakat en güçlü bağ gönüller arasında inşa edildi” ifadelerini kullandı.

Teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Salt, teşkilatçılığın samimiyet, fedakarlık ve dava bilinci gerektirdiğini ifade ederek, “2025 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz üye çalışmaları kapsamında 3 bin 902 yeni üyemizi teşkilatımıza kazandırdık” dedi.

AK Parti teşkilatlarının sahadaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirten Salt, 2026 yılında daha güçlü bir teşkilat yapısıyla hedeflere ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Salt, vatandaşlarla kurdukları gönül bağını daha da güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, yıl sonuna kadar Karabük genelinde 10 bin hane ziyareti gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belitti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin