Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Temmuz, 2024 16:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Flake eşi ile Doğu Karadeniz turunda

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Ankara Büyükelçisi Jeffry Lane Flake eşi Cherly Flake ile birlikte görev süresinin bitmesine yakın Karadeniz turuna çıktı.
İlk önce Trabzon’da Sümela Manastırı’nı ve Uzungöl’ü gezen Büyükelçi Flake ve eşi ardından Rize’ye gitti. Rize’de de Çamlıhemşin ilçesindeki Zilkale ve Ayder Yaylası’na çıkan Büyükelçi son olarak Artvin’e gitti. Artvin’de de bir süre gezisini sürdüren ve Karadeniz’in eşsiz doğasını hayran kalan Büyükelçi Flake, “Karadeniz’de tam da beklediğimiz gibi güzel zaman geçirdik. Çay bahçelerinden Artvin’in dağ zirvelerine ve deniz üzerindeki harika gün batımına varıncaya kadar Türkiye’yi seviyoruz” ifadelerini kullandı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da bir evde yapılan aramada uyuşturucu yakalandı

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca bir ikamette yapılan aramada uyuşturucu husus ile ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca tespiti yapılan bir şahsın ikametinde arama yapıldı. Aramada sentetik ecza hapları, 19 gram amfetamin sıkılmış halde tütün, 1 adet ruhsatsız tüfek ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği bedellendirilen bir ölçü nakit para ele geçirildi.
Olayla ilgili iki kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K. tutuklandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.