Reklam
Reklam

A Jet uçakları yoğun sis nedeniyle Sivas yerine Tokat ve Kayseri’ye yönlendirildi

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Aralık, 2024 04:37 tarihinde yayınlandı
0

A Jet’in İstanbul-Sivas uçakları, yoğun sis nedeniyle Tokat ve Kayseri’ye yönlendirilerek yolcular otobüslerle Sivas’a taşındı.

A Jet firmasına ait İstanbul-Sivas seferini gerçekleştiren uçak, Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’nda etkili olan yoğun sis nedeniyle saat 12.55’te planlanan inişini gerçekleştiremedi. Hava muhalefeti nedeniyle Tokat Havalimanı’na yönlendirilen uçak, burada iniş yaptıktan sonra yolcular otobüslerle Sivas’a taşındı. Benzer bir olay önceki akşam da yaşandı. Sis nedeniyle Sivas’a inemeyen A Jet uçağı, Tokat Havalimanı’nın da akşam kapalı olması nedeniyle Kayseri Havalimanı’na yönlendirildi. Yolcular, Kayseri’den otobüslerle Sivas’a nakledildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

TeknoKarabük’te geleceğin kaşifleri sahne aldı

e81eb53a c2fe 4b6d b16b aa8138d493a8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 17:30 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük’te düzenlenen TeknoKarabük Festivali’nde öğrenciler hazırladıkları teknoloji ve bilim odaklı projeleri sergiledi.

Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 352 takım ve 458 öğrenci, geliştirdikleri projelerle ziyaretçilerin karşısına çıktı. Etkinlikte öğrenciler dron, çizgi izleyen robot, mini sumo robot, robot futbol, afiş tasarımı, yapay zekâ ile video ve serbest proje kategorileri başta olmak üzere birçok alandaki çalışmalarını sergiledi. Teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve özgün projeler büyük beğeni topladı.

Katılımcılar stantları dolaşarak öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.

Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Birol Cangı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin