Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Korona Karabük’te 2 can daha aldı

Gündem Yayın: 21.06.2021 10:27
Yazar:
Korona Karabük’te 2 can daha aldı

Karabük’te, 2 kişi daha koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs testleri pozitif çıktıktan sonra tedavi altına alınan S.Ö ve İ.A yaşamını yitirdi.

Bu ölümlerle birlikte kentte koronavirüsten ölenlerin sayısı 394’e yükseldi. Cenazeler, koronavirüs tedbirleri kapsamında toprağa verildi. Kentte, koronavirüs vaka sayısı 27 bin 400’lere ulaşırken, günlük vaka sayısı ise 10’un altına düştü.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARÇEV Seçimli Meclis Toplantısı Yapıldı

Manşet Yayın: 01.05.2024 15:21
KARÇEV Seçimli Meclis Toplantısı Yapıldı

Karabük İli Çevre Hizmetleri Birliği (KARÇEV) Nisan ayı Meclis Toplantısı, Vali  Mustafa Yavuz Başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Mustafa Yavuz, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, Birlik Meclis üyeleri ile Birlik Müdürü Ahmet Işık katıldı.

Başkanlığını Vali Mustafa Yavuz’un yaptığı Karabük İli Çevre Hizmetleri Birliği (KARÇEV)’ Meclis Başkan Vekilliği seçimlerinde; 1. Başkan Vekilliğine Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 2.Başkan Vekilliğine Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Birlik Encümen üyeliklerine; Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa ve Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki Katip Üyeliklere ise; Birlik Meclis üyeleri Cihat Çelik ve Ceyhan Dereli seçildi.

Seçimlerin ardından Birliğin 2023 yılını kapsayan Faaliyet Raporu ve 2023 yılı Birlik Kesin Hesabının görüşülerek kabul edilmesinden sonra diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından toplantı sona erdi.

ust6 manset1KARCEV Secimli Meclis Toplantisi Yapildi2 2 jpg