Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu Belediyesinden 1000 TL’lik  siftah

Safranbolu Yayın: 08.06.2021 08:02
Yazar:
Safranbolu Belediyesinden 1000 TL’lik  siftah

Safranbolu Belediyesi Pandemi nedeni ile zor günler geçiren esnafı unutmadı. Belediye Meclisi tarafından alınan kararla, kriterlere uyan esnafa 1000 TL nakdi yardım yapılacak

Safranbolu Belediyesi Pandemi nedeni ile zor günler geçiren esnafı unutmadı. Her zaman esnafın yanında olan esnafın sorunlarını yakından izleyen Belediye Başkanı Elif Köse, Pandemi nedeni ile zor günler yaşayan esnafa destek olmak için “Siftah bizden bereket Allah’tan” sloganı ile çalışma başlattı.

Konu Haziran ayı Meclis toplantısında gündeme geldi. Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi Toplantı Salonunda yapılan Meclis Toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Başkan Elif Köse tarafından ek gündem maddesi olarak sunulan konu meclis çoğunluğu ile kabul edildi.

Meclis toplantısı sonrası konu ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Haziran ayı Meclis toplantısında konunun önerge olarak sunulduğunu, komisyon çalışmasının ardından ise bu gün gerçekleştirilen 2. oturumun ardından meclisin oylarına sunulduğunu söyledi.

Yaşanan pandemi nedeni ile pek çok esnafın zor durumda olduğunu ifade eden Başkan Köse; “ Pandemi nedeni ile sürekli kapalı olan yada da zaman açık olan esnafımız için bir dizi çalışma yaptık. “Siftah bizden bereket Allah’tan” sloganı ilme başlattığımız çalışma kapsamında Belediyemize başvuru yapan Pandemiden etkilenen, Belediyemiz tarafından belirlenen kriterleri taşıyan esnafımıza 1000 TL nakdi yardım yapılacak.  Aldığımız karar Meclis çoğunluğu ile kabul edildi. Tüm Meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amacımız küçük te olsa esnafımıza nefes olmak” dedi

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu TSO heyetinden hayırlı olsun ziyaretleri

İlçe Haberleri Yayın: 02.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Safranbolu TSO heyetinden hayırlı olsun ziyaretleri

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal beraberindeki heyetle belediye başkanları Özkan Çetinkaya ve Elif Köse ile İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal ve Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe 31 Mart’ta Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Özkan Çetinkaya’yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Çetinkaya, nazik ziyaret ve iyi dileklerinden dolayı TSO heyetine teşekkürlerini sundu.

Ziyaret, Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe’nin, Çetinkaya’ya Atatürk tablosu hediye takdimi ile son buldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Hayri Boyacı, yönetim kurulu üyeleri Fehmi Erdoğan, Eyüp Öztürk, Meclis Başkan Yardımcısı Rıfat Aynacı, meclis üyeleri Hasan Cemal Şahin, Emrah Tufan ve Hacı Mehmet Gençer Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Heyet Başkan Köse’ye çalışmalarında başarılar dilerken, Köse de nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Heyet daha sonra İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen Ahmet Sözen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.