Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

GAMER Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Gündem Yayın: 08.04.2021 10:12
Yazar:
GAMER Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) 2021 Yılı İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon toplantısı Vali Fuat Gürel başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; Vali Fuat Gürel’in yanı sıra Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ile koordinasyon kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Emre Erakçaoğlu tarafından, GAMER’in kuruluş nedeni, tarihçesi, amacı, hedefleri, görevleri, çekirdek ve tam kadrosu, çalışma esasları hakkında Vali Gürel ve koordinasyon kurulu üyelerine sunumlar eşliğinde detaylı bilgiler verdi.

Koordinasyonu gerektiren çalışmaların ele alınarak değerlendirilmesinin ardından GAMER bilgilendirme toplantısı sona erdi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TFF’ye, Ankaraspor – Nazilli Belediyespor maçına ilişkin inceleme çağrısı

Spor Yayın: 01.05.2024 00:36
İhlas Haber Ajansı
TFF’ye, Ankaraspor – Nazilli Belediyespor maçına ilişkin inceleme çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan ve 90 dakika boyunca hiç şutun çekilmediği Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçının incelemeye alınması gerektiğini söyleyerek, konunun takipçisi olacağını açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz; TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu Etimesgut Stadı’nda oynanan Ankaraspor – Nazilli Belediyespor maçının hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırı bir şekilde tamamlandığına dikkat çekti. 90 boyunca iki takımın şut bile çekmediğini ve müsabakanın 0-0 bittiğinin altını çizen Yavuzyılmaz, her iki takımın uzlaşarak sahaya çıktığını savundu.

Yavuzyılmaz, “2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor – Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir. Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır. Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür. Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor. Konunun takipçisi olacağım” ifadelerine yer verdi.

Yaşanan tartışmalarda Ankaraspor’un play-off’u, Nazilli Belediyespor’un da ligde kalmayı garantilediği; bu durumun Zonguldak Kömürspor’un TFF 3. Lig’e düşmesine sebep olduğuna da dikkat çekildi.