Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu Belediyesi’nden Tanıtım Atağı

Safranbolu Yayın: 06.04.2021 10:08
Yazar:
Safranbolu Belediyesi’nden Tanıtım Atağı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin isteği üzerine, şehrin tanıtımı için İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) TV’ye belediye tarafından Safranbolu’nun tanıtım filmleri gönderiliyor.

51 gemi, 15 terminal ve 750 ekranda günde ortalama 150 bin yolcunun taşındığı gemilerde, Safranbolu’nun her gün 600 defa tanıtım filmi yayınlanacak.

Safranbolu Belediyesi, kentin daha geniş kitleler tarafından tanınması için, dergiler ve ulusal kanallar dışında toplu yolcu taşımacılığı sektöründe de tanıtımının yapılmasını sağlıyor. Safranbolu’ya daha fazla turist çekmeyi amaçladıklarını ifade eden Belediye  Başkanı Elif Köse, kentin tanıtımının önemine  dikkat çekerek; “Turizm kenti Safranbolu’muzun en önemli gelir kaynağı olan turizm sektörü son bir yıldır durma noktasına geldi. Turizm sadece Türkiye’nin değil tüm dünya ülkelerinin bacasız sanayisidir ve bu sektörden milyonlarca insan ekmek yiyor. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı süreç tüm turizm camiasını yormuş durumda. Biz de belediye olarak şehrimizin tanıtımını her platformda yaparak, şehrimizde daha fazla turist ağırlamayı hedefliyoruz’’ dedi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak Yayın: 09.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince yağma ve hırsızlık olaylarının şüphelisi 4 kişi yakalandı. Ele geçirilen para ve malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Asayiş ekipleri tarafından, Çaycuma ve Kozlu ilçelerinde meydana gelen yağma ve açıktan hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda olayların failleri olan 4 şüpheli yakalandı. 130 adet sulama borusu, 2 bin euro ve 12 bin 500 TL ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 4 şüpheli ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Paylaş: