Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu Kaymakamından hane ziyaretleri

Safranbolu Yayın: 27.01.2021 11:15
Yazar:
Safranbolu Kaymakamından hane ziyaretleri

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, hane ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ederken, vatandaşların dertlerine de ortak oluyor.

Kaymakam Mehmet Türköz’e ziyaretler esnasında Safranbolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yusuf Özyavuz eşlik etti.

Aile ziyaretlerinin sürekli devam edeceğini belirten Kaymakam Mehmet Türköz; “Bugün bir ailemize daha misafir olduk. Bu ziyaretler ile hem vatandaşımızın yüreklerine dokunuyor, hem de ihtiyaç duyduklarını anda Devletimizin bize sunmuş olduğu imkanlarla yanlarında oluyoruz. Aynı zamanda ailelerimize ziyaretin kıssası makbuldür diyerek onlardan aynı ziyaretleri beklediğimi iletiyorum. Biz devletimizin elçileriyiz. Vatandaşlarımız bize ihtiyaç duyduğunda, orada olmak bizim görevimiz. Ailemize misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum”  dedi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Büyükçekmece’de lüks villada sır ölüm: 17 yaşındaki genç havuzda can verdi

Gündem Yayın: 05.05.2024 13:45
Büyükçekmece’de lüks villada sır ölüm: 17 yaşındaki genç havuzda can verdi

Büyükçekmece’de haftalık kiralık lüks bir villada 17 yaşındaki Mervan İpek arkadaşları eğlenirken iddiaya göre havuza düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri şüpheli ölümün arkasındaki sır perdesinin polis tarafından geniş çaplı inceleme başlatılırken, hayatını kaybeden İpek’ten geriye ise arkadaşlarıyla birlikte çekildiği fotoğraf kaldı.

Olay, 3 Mayıs günü akşam saatlerinde Büyükçekmece Tepekent’te bulunan lüks bir villada meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki Mervan İpek arkadaşlarıyla birlikte haftalık kiralık lüks bir villada eğlence düzenledi. Düzenlenen eğlence sırasında İpek dengesini kaybederek havuza düştü. İpek, havuzda boğularak hayatını kaybederken, durumu fark eden diğer arkadaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gencin cenazesi yapılan ilk inceleme ardından kesin ölüm nedeni tespiti için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis evde bulunan arkadaşlarını gözaltı alarak savcılık talimatı ile incelemeye başlattı.

İpek’ten geriye ise arkadaşlarıyla birlikte havuza girmeden önce çekildikleri fotoğraf kaldı.

Öte yandan polis ekipleri tarafından villada yapılan geniş çaplı incelemelerde uyuşturucu ve silah bulunmadığı öğrenilirken, yaşları 18’den küçük kişilerin villayı nasıl kiraladığı ise merak uyandırdı.(İHA)