Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabükspor’un vergi ve SGK borçlarında yapılandırma

Spor Yayın: 22.12.2020 13:24
Yazar:
Karabükspor’un vergi ve SGK borçlarında yapılandırma
  1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve vergi borcu yapılanmasına giderek kulübün geleceği için olumlu bir adım attı.
    Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kardemir Karabükspor’da Başkan Mehmet Yüksel, kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile SGK ve vergi yapılanmasına gittiklerini duyurdu.
    Karabükspor için olumlu anlamda atılan önemli bir adım olduğunu belirten Yüksel, açıklamasında kentin önde gelenlerinden de destek isteyerek, “İnşallah bu yapılandırma, uzlaşmalarımız sonunda reel tablolara dökülecek Karabükspor’umuz ve özellikle bu konuda mustarip olan 72 eski yöneticimiz de rahat bir nefes almış olacaktır. Ayakları yere basan, ileriyi gören bir Karabükspor için attığımız adımlar karşılığını bulacaktır. Bu konuda Karabük basınındaki duayen isimlerin destekleri, STK yöneticileri, kentin eşrafından çok değerli isimler, iş adamları, siyasetçiler ve bürokratlar el birliği yapmaktadır. Bu konuda detaylı açıklamaları önümüzde ki günlerde yapacağız” dedi.
    Ligde son sırada yer alan ve eksi 1 puanı bulunan kırmızı-mavililerde, SGK ve vergi yapılanmasının ardından gözler ligin devre arasında transfer tahtasının açılabilme ihtimaline çevrildi.
Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Su faturası için tartıştığı köy muhtarını öldüren şahıs tutuklandı

Gündem Yayın: 03.05.2024 00:24
İhlas Haber Ajansı
Su faturası için tartıştığı köy muhtarını öldüren şahıs tutuklandı

Kastamonu’da su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldüren şahıs, tutuklandı.

Olay, 28 Nisan tarihinde Kastamonu Merkez ilçeye bağlı Kuzyaka köyü Baylar Mahallesi’nde meydana geldi. Kuzyaka köyü Muhtarı Mehmet Başoğlu, iddiaya göre mahalledeki evlerden su faturası ücretlerini toplamak istedi. 2014-2019 yılları arasında aynı köyde muhtarlık yapan Mehmet Depişgen su parasını ödemeyeceğini söyleyince Mehmet Depişgen ve Başoğlu arasında telefonda tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın ardından Başoğlu, azası ile su faturası için mahallede yaşayan bir vatandaşın evine gitti. Bu sırada Mehmet Depişgen, Başoğlu’nun bulunduğu evin önüne gelerek pompalı tüfekle ateş açtı. Bahçede beklerken kurşunların isabet ettiği muhtar olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan şahıs, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kastamonu Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı’nda sorgusu tamamlanan Mehmet Depişgen, yapılan sağlık kontrolünün ardından Kastamonu Adliyesi’ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şahıs tutuklandı.

Paylaş: