Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

KYK Karabük Yurdu’nda meyve ağaçları yetiştirilecek

Gündem Yayın: 25.11.2020 09:35
Yazar:
KYK Karabük Yurdu’nda meyve ağaçları yetiştirilecek

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Karabük Yurdu’nda öğrencilere daha yeşil bir gelecek için farkındalık oluşturmak amacıyla ağaçlandırma çalışması yapılıyor.
Çevre düzenlenmesinin tamamlanmasından sonra yurdun bahçesine çeşitli meyve ağaçları dikilmesinin yanı sıra öğrencilerin aynı zamanda vakitlerini geçirebilecekleri bir alan ve hobi olarak kullanacakları bir bahçe yapılacak.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ile beraber Karabük Yurdu’na giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
İlk olarak Karabük Yurdu’nda böyle bir çalışma yapıldığını ifade eden Güven, diğer yurtlar için de böyle çalışmaların yapılacağını söyledi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rusya’dan Odessa’ya füzeli saldırı

Dünya Yayın: 02.05.2024 15:03
Rusya’dan Odessa’ya füzeli saldırı

Rusya güçlerinin, Ukrayna’daki Odessa kentinde bulunan bir posta deposuna düzenlediği füzeli saldırıda 14 kişi yaralandı.

Rusya, Ukrayna’ya yönelik saldırılarını sürdürüyor. Ukrayna’nın Odessa Bölge Valisi Oleh Kiper bugün yaptığı açıklamada, Rus ordusunun Odessa limanında Nova Post şirketinin posta deposuna füzeli saldırı düzenlediğini ve 14 kişinin yaralandığını belirtti. Kiper, ağır yaralı bir kişinin de hastaneye kaldırıldığını söyledi. Nova Post şirketinin Başkanı Vladimir Popereshniuk, saldırıdan hemen önce 18 çalışanın sığınağa ulaşarak yara almadan kurutulduğunu aktardı. Füze saldırısının ardından kısa sürede şiddetlenen yangın nedeniyle deponun yükleme alanı büyük hasar görürken, ekipler alevleri kontrol altına almayı başardı. Aralarında psikologların da bulunduğu 68 kurtarma görevlisi bölgeye sevk edildi.(İHA)