Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Gürel’den 10 Kasım Anma Mesajı

Gündem Yayın: 09.11.2020 12:25
Yazar:
Vali Gürel’den 10 Kasım Anma Mesajı

Karabük Valisi Fuat Gürel, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82. Yılı nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.

Vali Gürel mesajında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82 yılında sevgi, saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Aziz milletimizin O’nun önderliğinde yazdığı eşi ve benzeri görülmemiş İstiklâl ve İstikbal destanımız bugün de tüm dünyada bayrak, vatan ve hürriyet aşkının sönmez meşalesi olmaya devam etmektedir.

Hayatını ülkesinin ve milletinin bekası ve selametine adayan Büyük Önder’in “En büyük eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni emanet ettiği Türk gençliğinin millî birlik ve beraberlik şuuru ile Ülkemizi O’nun gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma ülküsü etrafında kenetlenerek elde ettiği başarı ve kazanımlar;  bugün Ülkemizi dünya politikası ve ekonomisinde söz sahibi bir ülke konumuna getirmiştir.

Atalarımızın aziz hatıralarının değerinin idrakiyle Cumhuriyetimizin vakarını her şeyden üstün tutarak Atatürk’ün ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığımız ile milletimizin alî hedeflerine koşuyor olmak bizler için en büyük gurur ve onur kaynağıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin banisi, eşsiz devlet adamı, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyor, O’na, kahraman silah arkadaşlarına, aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden şanlı gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Ruhu şâd olsun.”

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu TSO heyetinden hayırlı olsun ziyaretleri

İlçe Haberleri Yayın: 02.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Safranbolu TSO heyetinden hayırlı olsun ziyaretleri

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal beraberindeki heyetle belediye başkanları Özkan Çetinkaya ve Elif Köse ile İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal ve Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe 31 Mart’ta Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Özkan Çetinkaya’yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Çetinkaya, nazik ziyaret ve iyi dileklerinden dolayı TSO heyetine teşekkürlerini sundu.

Ziyaret, Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe’nin, Çetinkaya’ya Atatürk tablosu hediye takdimi ile son buldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Hayri Boyacı, yönetim kurulu üyeleri Fehmi Erdoğan, Eyüp Öztürk, Meclis Başkan Yardımcısı Rıfat Aynacı, meclis üyeleri Hasan Cemal Şahin, Emrah Tufan ve Hacı Mehmet Gençer Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Heyet Başkan Köse’ye çalışmalarında başarılar dilerken, Köse de nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Heyet daha sonra İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen Ahmet Sözen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.