Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ters yönden çıkış yapan motosiklete otomobil çarptı: 3 yaralı

Gündem Yayın: 21.08.2020 07:44
Yazar:
Ters yönden çıkış yapan motosiklete otomobil çarptı: 3 yaralı

Karabük’te ters yönden ana yola kontrolsüz çıkış yapan motosiklete otomobil çarptı. Üç kişinin yaralandığı kazada çarpmanın etkisiyle motosiklet yaklaşık 54 metre sürüklendi.
Edinilen bilgiye göre kaza 100. Yıl Mahallesi Jandarma Kavşağında meydana geldi. Karabük istikametine seyir halinde olan Muhammet H.Ö (21) yönetimindeki 78 BZ 977 plakalı otomobil, ters yönden ana yola kontrolsüz bir şekilde çıkış yapan Afgan uyruklu Abdul Fattah Abdul Rasheed(24) idaresindeki 37 MA 0089 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kaldırıma savrulan motosiklet sürücüsü ile birlikte otomobilde bulunan Muhammet H.Ö ile İlkan B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ olay yerine gelerek kaza ile ilgili bilgi alırken, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalarda motosikletin 54 metre sürüklendiği tespit edildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mahalle ve Köylerin İhtiyaç ve Sorunları Konuşuldu

Manşet Yayın: 08.05.2024 11:36
Mahalle ve Köylerin İhtiyaç ve Sorunları Konuşuldu

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Merkez Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.

Valilik Büyük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya; Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, kamu kurum ve kurumlarının müdür ve amirleri ile Karabük Merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Vali Mustafa Yavuz, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında tekrar ve yeni seçilen muhtarları tebrik ederek başarılar diledi.

Mahalle ve Koylerin Ihtiyac ve Sorunlari Konusuldu1 jpg

Mahalle ve köylerin  ihtiyaç ve sorunlarının görüşüldüğü toplantıda, muhtarlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli iletişim halinde olmasının önemine değinen Vali Mustafa Yavuz; uyuşturucuyla mücadelede ve afet yönetiminde muhtarların katkısının öneminin altını çizdi.

Muhtarların, mahalle ve köylerini temsil etmelerinin yanı sıra Karabük’ü temsil ettiklerini de ifade eden Vali Mustafa Yavuz, hiçbir mahalle ve köyde aç ve açıkta kimsenin kalmaması konusunda muhtarlarımızın duyarlı olmalarını istedi.

Toplantı, muhtarların taleplerini iletmelerinin ardından, Muhtarlık Sistemi, Muhtarlık Müessesesi ve Organları, Muhtarın Görevleri Yetki ve Sorumlulukları, Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) Muhtarlarca Şüpheli Adres Bildirimi, ve Metruk Yapı Bildirimi Modülü eğitim konularında eğitim ve bilgilendirme sunumlarıyla sona erdi.