Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

2 Yıl sonra köprüye yaya kaldırımı yapılıyor

Gündem Yayın: 06.06.2020 12:45
Yazar:
2 Yıl sonra köprüye yaya kaldırımı yapılıyor

TCDD tarafından ONEL AVM hemen yanında yapılan ve Menderes Caddesini Zonguldak Caddesine bağlayan köprüye iki yıl sonra kaldırım yapılıyor. İki yıl önce Karabük kent merkezindeki trafiği rahatlatmak adına yapılan köprü’de unutulan ayrıntı iki yıl sonra telafi ediliyor.

Yayalar tarafından da kullanılan köprüde ilk önceleri yayaya kaldırımı yer almazken, daha sonra özel bariyerlerle yapılan dar bir alandan yayaların geçişi sağlandı. Bu alanda iki kişi aynı anda geçemezken, şimdi ise yayaların daha rahat geçişini sağlamak için çalışma yapılıyor. Projesi yapılırken atlanan ayrındı “hep sonradan gelir aklım başıma” sözünü akla getirirken, kent merkezinde yapılan diğer projelerde zaman zaman bu tür eksikliklerin olması düşündürüyor.

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Manşet Yayın: 03.05.2024 14:45
İhlas Haber Ajansı
İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetimi, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yi ziyaret ederek hayırlı dileklerinde bulundu.

Ziyarette MÜSİAD Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetiminin yanı sıra Kadın Kolları Şube Başkanı Kübra Ekmekci ve yönetimi, Genç MÜSİAD Karabük Başkanı Yunus Emre Akın da hazır bulundu.
Başkan Ünal 2024 yerel seçimleri sonucunda Karabük Belediye Başkanlığı’na seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar dileyerek, iş dünyası olarak her türlü desteğe hazır oldukları ifade ettiler.
Ziyarette ayrıca, ekonomik faaliyetler, iş dünyası ve MÜSİAD’ın Karabük çalışmaları hakkında istişarede bulunan Ünal ve yönetimi daha sonra Çeyinkaya’ya plaket takdiminde bulundu.

AW195940 03 jpg AW195940 01 jpg