Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Park halindeki araç mağazaya girdi

Gündem Yayın: 29.05.2020 13:17
Park halindeki araç mağazaya girdi

Karabük’te el freni yarım çekildiği iddia edilen park halindeki otomobil kendi kendine hareket yaklaşık 150 metre ilerleyip önce park halindeki araca çarptı, ardından bir iş yerinin vitrin camına çarparak durabildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olay ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, Albay Karaoğlanoğlu üzerinde meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda 78 AFF 759 plakalı otomobilin çarşıya gitmek için yol kenarına park etti.
İddialara göre, sürücüsü bir anlık dikkatsizlikle aracın el frenini yarım çekerek otomobilden indi. Sonrasında ise park halindeki otomobil kendi kendine hareket edip yaklaşık 150 metre ilerleyerek kaldırma çıktı. O esnada cadde üzerinde bir başka otomobilin geçmemesi ise olası bir facianın önüne geçti. Sürücüsüz ilerleyen otomobil önce park halindeki hafif ticari araca sonra giyim dükkanının vitrin camına çarparak durabildi. Çarpmanın etkisi ile vitrin camı kırıldı. Park halindeki hafif ticari araçta maddi hasar oluştu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Otomobil kaygan yolda devrildi:1 yaralı

Gündem Yayın: 04.05.2024 21:18
İhlas Haber Ajansı
Otomobil kaygan yolda devrildi:1 yaralı

Karabük’te yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametinden Karabük istikametine giden A.K (47) yönetimindeki 06 BE 9479 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına devrildi.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilde bulunan S.K (74) yaralandı. Yaralı ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Paylaş: