Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yurt Müdürü Çöloğlu’ndan örnek davranış

Gündem Yayın: 18.05.2020 12:31
Yurt Müdürü Çöloğlu’ndan örnek davranış

Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi erkek pansiyonu yurt müdürü, örnek bir davranışa imza atarak korona virüs salgını döneminde üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerinin kitap ve doküman ihtiyaçlarını karşılıyor.
Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi erkek pansiyonu Yurt Müdürü Fatih Çöloğlu, pandemi döneminde öğrencilerini yalnız bırakmadı. Öğrencilerin eğitim koçluğunu da üstlenen Çöloğlu, kendi imkanları ile öğrencilerinin üniversiteye hazırlık çalışmaları kapsamındaki kitap ve doküman ihtiyacını karşılıyor.
Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan 20 yaş altı öğrencilerin kitap ve dokümanlarını evlerine götürerek mağduriyetlerini gideren Çöloğlu, Karabük Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu ekibinde de görev alıyor. Yurt müdürünün bu davranışı çevresi tarafından takdirle karşılanıyor.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ordu’da limanda tekne yangını: Söndürme çalışmaları sürüyor

Gündem Yayın: 28.04.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Ordu’da limanda tekne yangını: Söndürme çalışmaları sürüyor

Ordu’nun Ünye ilçesinde tersanede bakım yapılan gezi teknesinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

Cevizdere Mahallesi’ndeki Ünye Limanı’nda bakım yapılan gezi teknesinde çalışma esnasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangını fark edenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede büyürken bölgeyi dumanlar kapladı, alanda güvenlik önlemleri alındı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Öte yandan Ünye Limanı’nda 18 Nisan tarihinde çimento yüklü bir geminin kaptan köşkünde yangın çıkmış, 1 vatandaş dumandan etkilenmişti.

Paylaş: