Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Gürel’den 5000 Evler’de ziyaret ve incelemeler

Gündem Yayın: 03.12.2019 12:48
Yazar:
Vali Gürel’den 5000 Evler’de ziyaret ve incelemeler

Karabük Valisi Fuat Gürel; 5000 Evler Şehit Mehmet Esen Polis Merkezi Amirliği, ASM, İl Sağlık Müdürlüğü Ek Hizmet Binası ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) ve 5000 Evler Ticaret Merkezi esnafları, Sosyal Yaşam Merkezi Kursları ile 75. Yıl, Bahçelievler ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlıklarını ziyaret etti.

İLK ZİYAYER ŞEHİT MEHMET ESEN POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİNE

Vali Fuat Gürel Şehit Mehmet Esen Polis Merkezi Amirliğine giderek burada  Polis Merkezi Amiri Komiser Yardımcısı Gizem Deveci’den mahallenin asayiş durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  Vali Gürel, ziyaret sonunda görevi başındaki emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

SAĞLIK KURULUŞLARINA ZİYARET

Vali Fuat Gürel beraberinde İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü ile birlikte 5000 Evler Cumhuriyet ASM, Bahçelievler ASM, İl Sağlık Müdürlüğü Ek Hizmet Binası ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde (TRSM) ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet ASM Doktorları Uzm. Dr. Özge Aksoy Karaağaç, Dr. Tuba Kutlugün, Dr. Tolga Kutlugün ve Ertan Ergin, Bahçelievler ASM Doktorları Dr. Murat Dağdeviren, Dr. Sebiha Daylak Dağdeviren, Dr. Rabia Danış Öztürk ve Dr. Erhan Öztekin’den vatandaşlara sunulan hizmetler hakkında bilgiler alan Vali Gürel, sıra bekleyen hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunarak, ASM Doktorlarına ve görevli personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

5000 Evler İl Sağlık Müdürlüğü Ek Hizmet Binasında da incelemelerde bulunan Vali Gürel, devam eden “İleri Yaşam Desteği” Eğitimini ziyaret ederek İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı’dan bilgiler aldı. Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde de incelemelerde bulunan Vali Gürel yetkililerden bilgiler alarak sağlık kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerini tamamladı.

ESNAF VE HALK EĞİTİM KURSLARINA ZİYARET

Vali Fuat Gürel, 5000 Evler Ticaret Merkezi esnafları, Sosyal Yaşam Merkezi Kursları ile 75. Yıl, Bahçelievler ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlıklarını ziyaret etti.

5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İbrahim Harmanbaşı’nın ofisinde 75. Yıl Mahallesi Muhtarı Recep Çakıcı ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cihan Güçlü ile bir süre görüşen Vali Gürel, mahallelerin sorunları ve talepleri hakkında muhtarlardan bilgiler aldı.

Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Giyim ve Mefruşat Kursu ile Aşçılık Kursunu ziyaret eden Vali Gürel, kursiyerlerle bir süre sohbet ederek kurs hocalarından bilgiler aldı.

5000 Evler Ticaret Merkezini (BETİM-1) ziyaret ederek esnafların ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Gürel esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da dolu ve sağanak yağış etkili oldu, sürücüler zor anlar yaşadı

Dünya Yayın: 30.04.2024 12:36
İhlas Haber Ajansı

Kastamonu’nun Azdavay ve İnebolu ilçelerinde dolu yağışı etkili olurken, Hanönü ilçesinde ise sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Meteoroloji’nin kuvvetli sağanak tahmininde bulunarak ’sarı’ kodla uyardığı Kastamonu’da dolu ve sağanak yağış etkili oldu. Azdavay ilçesinde ve İnebolu ilçesinde sağanak yağış ile birlikte dolu yağışı etkili oldu. Hanönü ilçesinde ise kuvvetli sağanak yağış sebebiyle D030 karayolunda, su birikintisi oluştu. Su birikintisi sebebiyle yol ulaşıma kapandı. Belediye ve Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmanın ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.
(MK-