Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

KTSO Başkanı Mescier’den Mevlid Kandili Mesajı

Gündem Yayın: 07.11.2019 11:48
Yazar:
KTSO Başkanı Mescier’den Mevlid Kandili Mesajı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier,Mevlid Kandili olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mescier mesajında şu ifadelere yer verdi.’’Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V)’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan MevlidKandili’ni, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak etmenin mutluluğuna erişmiş bulunmaktayız.

Bu kutlu gece vesilesiyle; Mevlid kandilinin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini, bütün İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını, Ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa barış, huzur ve saadet getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.’’

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KEİPA üyeleri Gökgöl Mağarası ve Maden Müzesi’ni ziyaret etti

Gündem Yayın: 30.04.2024 12:00
İhlas Haber Ajansı

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Ekonomik ve Kalkınma Politikaları Komisyonu üyeleri, Zonguldak’ta Maden Müzesi ve Gökgöl Mağarası’nı ziyaret etti.

KEİPA Ekonomik ve Kalkınma Politikası Komisyonu’nun 62. toplantısı için üyeler Zonguldak’a geldi. Açılış sonrası gündem maddelerinde yer alan konular oturumlar halinde görüşülerek, karara bağlandı. Heyet, Zonguldak’ta Maden Müzesi ve Gökgöl Mağarası’na da geziler gerçekleştirdi. Türkiye’nin ilk ve tek Maden Müzesi olan müzede madenciliğin tarihine ilişkin bilgiler aktarıldı. Heyet, TTK’ya ait eğitim ocağını gezerek, madenciliğin çalışma şartlarına ilişkin süreci deneyimledi. Komisyon üyeleri, müze ziyaretinin ardından Gökgöl Mağarası’nı gezdi.