Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkan Vergili, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

Gündem Yayın: 28.10.2019 12:01
Yazar:
Başkan Vergili, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Vergili mesajında; “Türk tarihinin en büyük bayramı, gücünü ve kaynağını yüce Türk Milletinden alan ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “En Büyük Eserimdir” diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşun 96. yıldönümüne erişmenin engin gurur ve sevincini yaşamaktayız.

Bu gururlu gün dolayısı ile başta büyük devlet adamı ve eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden devlet adamlarımız, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, aziz şehitlerimizi saygıyla anıyor, kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum.

Bu vesile ile “Barış Pınarı” harekâtında sınırlarımızı hain terör örgütünden temizleyen kahraman ordumuza şükranlarımı arz ediyorum. Cenab-ı Allah yardımcıları olsun. Türk Milleti ve Karabük halkı olarak dualarımız kahraman ordumuz ile birliktedir” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Osmancık’ta bir anda bastıran dolu etrafı beyaza bürüdü

Dünya Yayın: 06.05.2024 16:00
İhlas Haber Ajansı

Çorum’un Osmancık ilçesinde öğle saatlerinde bir anda bastıran dolu yağışı yeşil alanları beyaza bürüdü.

Çorum’un Osmancık ilçesinde öğle saatlerinde merkez ve köylerinde bir anda sağanak, fırtına ve dolu yağışı etkili oldu. İlçeye bağlı İnal köyünde etkisini gösteren dolu yağışı nedeniyle yeşil alanlar ile karayolu beyaza büründü.

O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde karayolu ve çamlık ormanlık alanın dolu yağışı sonrası beyaza büründüğü görülüyor.

Paylaş: