Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

DOLMUŞLAR FAZLA DOLU!!

Gündem Yayın: 23.10.2019 13:48
DOLMUŞLAR FAZLA DOLU!!

Şehir hatlarında çalışan minibüsler kural ihlali yapıyor. Kimi fazla yolcu alıyor kimi ise yasak olan noktalarda yolcu alıp indiriyor. Bu durumdan minibüste yolculuk yapan vatandaşlar kadar, trafikteki sürücüler şikayetçi

Trafik kurallarını hiçe sayan yolcu minibüsleriyle ilgili olarak vatandaşlar kadar trafikte seyreden sürücüler de şikayetçi. Vatandaşlar minibüslerin fazla yolcu aldığını belirterek “Araçta sigara içenleri denetleyenler can güvenliğini hiçe sayan minibüsleri de denetlesinler” diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

Kimi sinüslerin fazla yolcu aldığı, kimilerinin ise yasak noktalarda trafik güvenliğini hiçe sayarak yolcu indirip bindirdiklerini belirtilirken, denetimlerin sıklaştırılması istendi.

Gazetemize konuşan ve minibüste neredeyse tacize uğradığını iddia eden bir vatandaşımız “Telsiz aracılığıyla birbirleri ile haberleşen minibüsçüler böylelikle olası bir denetime takılmıyorlar.Diğer hatlardaki durum ne bilmiyorum ama Beşbinevler Karabük hattında her gün gidip geliyorum, minibüsler tıkış tıkış, tacize bile uğradığınız oluyor. Ayakta yolcu almak yasak ama yasak dinleyen yok. Uyarılarımızı dikkate almıyorlar. Denetimlerin artırılmasını, gerekirse dronla denetim yapılmasını istiyoruz” dedi.

Öte yandan minibüslerle halk otobüslerinin yolcu kapmak için adeta birbirleri ile yarış yaptığı da dikkatlerden kaçmazken, adeta kazaya davetiye çıkardıkları ifade ediliyor.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bakan Işıkhan, tarım işçilerinin çocuklarıyla buluştu

Gündem Yayın: 06.09.2024 00:45
İhlas Haber Ajansı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Düzce’de tarım işçilerinin çocuklarının eğitim aldığı okulu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Düzce’ye geldi. Bakan Işıkhan, Düzce’ye fındık toplamak için Şırnak, Mardin, Diyarbakır, Hakkari, Gaziantep gibi Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen kişilerin çocuklarının eğitim aldığı Cumayeri Reyhan Turan İlkokulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerin gösterileriyle karşılanan Bakan Işıkhan, sınıflara girerek çocuklarla sohbet etti. Çocuklara hayallerindeki mesleği soran Işıkhan, kendisinin de Mardin’de doğduğunu ve zor zamanlar geçirdiklerini anlattı. Işıkhan, çocuklara hediyeler de takdim etti.

Paylaş:
Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455