Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çad N’Djamena Üniversitesi ile iş birliği genişliyor

Gündem Yayın: 11.10.2019 14:35
Yazar:
Çad N’Djamena Üniversitesi ile iş birliği genişliyor

Karabük Üniversitesi ile Çad’da bulunan N’Djamena Üniversitesi arasında eğitimde iş birliği protokolü imzalandı.

Karabük Üniversitesi, N’Djamena Üniversitesi ile eğitim konularını kapsayan yeni bir iş birliği protokolü imzaladı. İş birliği kapsamında Karabük Üniversitesi, Çad Cumhuriyeti Yükseköğretim Bakanı ve N’Djamena Üniversitesi Rektörü Pr. Mahamat Barka ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Ziyaret kapsamında Çad Cumhuriyeti Yükseköğretim Bakanı ve N’Djamena Üniversitesi Rektörü Pr. Mahamat Barka ile bir araya gelen Rektör Polat, ikili iş birliklerin artırılması konusunda görüş birliğine vararak iki üniversitenin ortak çalışma yapabileceği alanları konuştu.

Söz konusu görüşmenin ardından imza törenine geçildi. Rektörlük protokol salonunda gerçekleşen iş birliği protokolüne, Rektör Prof. Dr. Refik Polat ile Çad Cumhuriyeti Yükseköğretim Bakanı ve N’Djamena Üniversitesi Rektörü Pr. Mahamat Barka imza attı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu

Eğitim Yayın: 05.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu

Bolu’da hayata geçirilen “Okudum, Hissettim, Paylaşıyorum” projesi çerçevesinde, okudukları kitaplardan akılda kalan objeleri tasarlayan ve karakterleri canlandıran minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu.

Mudurnu Nilüfer Hatun Anaokulunda öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanması için “Okudum, Hissettim, Paylaşıyorum” projesi gerçekleştirildi. Okulda gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler, okudukları kitaplar hakkında edindikleri bilgileri ve yaşadıkları deneyimleri proje haline getirdi. Okudukları kitaplardan akılda kalan objeleri tasarlayan ve karakterleri canlandıran öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinliğin çok güzel olduğunu dile getiren öğrenci velisi Sevim Öztaş, “Bugün burada okudum, hissettim, paylaşıyorum projesini izlemeye geldik. Öğrencilerimiz çok güzel çalışmışlar. Emek vermişler, eğitim ilk önce anasınıfında başlar” diye konuştu.

Paylaş: