Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük Sağlık Müdürlüğünden bilgilendirme konferansı

Gündem Yayın: 03.09.2019 13:53
Yazar:
Karabük Sağlık Müdürlüğünden bilgilendirme konferansı

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü tarafından merkez ve ilçe Aile Sağlığı Merkezilerinde görev yapan aile hekimleri ile aile sağlığı elemanlarına Sağlıklı Hayat Merkezi bilgilendirme eğitimi ve kurum tanıtım konferansı verildi.

Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda verilen konferansta, Merkez Toplum Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi sorumlu Dr. Hasan Özdemir, Sağlıklı Hayat Merkezi Birim sorumlusu ve Vaka Koordinatörü Hemşire Leyla Yahşi, fizyoterapist Seray Zekiye Şahin Par, sosyal hizmet Uzmanı Gülşah Sabah, psikolog Şebnem Devrez, Çocuk Gelişim Uzmanı Şeyda Ergün, diş hekimi Esma Betül Atalay, KETEM’de görevli ebe Sıdıka Nesrin Ateş, ebe Sevilay Karaöz tarafından meslek ve birim tanıtımları yapıldı.

Konferansın ardından katılımcılara Sağlıklı Hayat Merkezi gezdirilerek bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Balkonda alev alan yatak korkuttu

Asayiş Yayın: 05.05.2024 13:48
Balkonda alev alan yatak korkuttu

Antalya’da balkonda alev alan yatak itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangın, Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi 1044 Sokak üzerinde bulunan 4 katlı binanın giriş katında saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; dairenin balkon kısmında bulunan yatak henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Alevi gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın sırasında dairede dumandan etkilenenler olabileceği ihtimaline karşı tedbiren ambulans ekibi de sevk edildi. Balkonda alev alan yatak itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken, sağlık ekiplerinin olay yerinde dairede bulunan vatandaşlara ilk müdahalesinde herhangi bir olumsuzluğun olmadığı belirtildi. Polis ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.(İHA)