Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Semineri verildi

Gündem Yayın: 25.06.2019 14:39
Yazar:
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Semineri verildi

Karabük İl Millî Eğitim Müdürlüğü  ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliği ile Karabük Halk Eğitimi Merkezi ve ASO toplantı salonunda “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Semineri” verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri ve Karabük’te görevli Rehber Öğretmenler ile Özel Eğitim Öğretmenlerinin katıldığı seminerde öğretmenlere, Kadın Erkek Eşitliği, Kadına Yönelik Şiddetin Tanımlarının Türlerinin ve Yaygınlığının Araştırılması, Kadına Yönelik Şiddetin Kadınlar ve Çocuklar Üzerindeki Etkilerinin Araştırılması, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Konusunda Uluslararası ve Ulusal Mevzuat ile Kadına Yönelik Şiddet Konusunda Hizmet Veren Kurum ve Kuruluşlar hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Osmancık’ta bir anda bastıran dolu etrafı beyaza bürüdü

Dünya Yayın: 06.05.2024 16:00
İhlas Haber Ajansı

Çorum’un Osmancık ilçesinde öğle saatlerinde bir anda bastıran dolu yağışı yeşil alanları beyaza bürüdü.

Çorum’un Osmancık ilçesinde öğle saatlerinde merkez ve köylerinde bir anda sağanak, fırtına ve dolu yağışı etkili oldu. İlçeye bağlı İnal köyünde etkisini gösteren dolu yağışı nedeniyle yeşil alanlar ile karayolu beyaza büründü.

O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde karayolu ve çamlık ormanlık alanın dolu yağışı sonrası beyaza büründüğü görülüyor.

Paylaş: