Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Alimoğlu Daire Müdürleriyle İncelemelerde

Gündem Yayın: 10.09.2014 15:04 |Güncelleme:28.12.2023 11:58
Vali Alimoğlu Daire Müdürleriyle İncelemelerde

Vali Orhan Alimoğlu Cemaller Köyünde faaliyet gösteren Safgül Kültür Mantarı Üretim Tesisini ziyaret etti. Vali Orhan Alimoğlu’na Ovacık Kaymakamı Bahattin Çelik, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan da eşlik etti.

Kültür Mantarı Üretim Tesisini gezen Vali Orhan Alimoğlu’na Genel Müdür İsmail Öztürk ve Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Ünal kültür mantarı toprağının serilmesinden toplanmasına kadar geçen aşamalar ve paketlenme sistemi hakkında bilgiler verdiler.

Bölgede tek olan böyle bir yatırımı gerçekleştiren firma yetkilileri İsmail Öztürk ve Ramazan Ünal’a teşekkür eden Vali Orhan Alimoğlu “Bu tür işletmeleri gördükçe mutlu oluyoruz. Geçenlerde Keçi Çiftliği kuran bir vatandaşımızı ziyaret etmiştik, orada da belirttiğimiz gibi ülkemizin güçlü bir ekonomiye sahip olabilmesi için tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin artması gerekir. İnsanlarımızın yeniden köylerine dönerek kendi bağ, bahçelerinde, kendi işlerinin patronu olması gerekir”  dedi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ordu’da gezi teknesi alevlere teslim oldu: Söndürme çalışmaları sürüyor

Gündem Yayın: 28.04.2024 20:24
İhlas Haber Ajansı

Ordu’nun Ünye ilçesinde tersanede bakım yapılan gezi teknesinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

Cevizdere Mahallesi’ndeki Ünye Limanı’nda bakım yapılan gezi teknesinde çalışma esnasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangını fark edenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede büyürken bölgeyi dumanlar kapladı, alanda güvenlik önlemleri alındı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı.
Öte yandan Ünye Limanı’nda 18 Nisan tarihinde çimento yüklü bir geminin kaptan köşkünde yangın çıkmış, 1 vatandaş dumandan etkilenmişti.

Paylaş: