Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Bartın’da Bir Kişi Boğulma Tehlikesi Geçirdi

Bartın Yayın: 08.09.2014 08:32
Yazar:

BARTIN ’da jandarma nın tüm uyarılarına rağmen İnku mu sahilinde denize giren bir ki şi, boğulma tehlikesiyle karşı kar şıya kaldı. Olay, İnkumu tatil belde si sahilinde meydana geldi. Edi- nilen bilgiye göre, Ankara’da gar diyan olduğu öğrenilen Hasan Çobanoğlu (28), arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için Bartın’ın İnkumu tatil beldesinde denize girdi. Dalgalı olan denizde jandarmanın denize girilmemesi yönündeki uyarılarına aldırmayan Çobanoğlu boğulma tehlikesi geçirdi. Yanındaki arkadaşlarının yardımıyla kurtarılan Çobanoğlu’na ilk müdahale sahilde yapıldı. 112 Acil Servis ambulanslarıyla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çobanoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak Yayın: 09.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince yağma ve hırsızlık olaylarının şüphelisi 4 kişi yakalandı. Ele geçirilen para ve malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Asayiş ekipleri tarafından, Çaycuma ve Kozlu ilçelerinde meydana gelen yağma ve açıktan hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda olayların failleri olan 4 şüpheli yakalandı. 130 adet sulama borusu, 2 bin euro ve 12 bin 500 TL ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 4 şüpheli ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Paylaş: