Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yenice Emekliler Derneği Kongresi Yapıldı

Yenice Yayın: 20.08.2014 14:42
Yazar:
Yenice Emekliler Derneği  Kongresi Yapıldı

Türkiye Emekliler Derneği Yenice Şubesi’nin 13. genel kurul toplantısı Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı.

Nuri Uzunkara ve yönetimi 3 yıl için yeniden güven tazelerken, Toplantıya katılan Genel Merkez Mali Sekreteri Ömer Kurnaz yaptığı konuşmada, Türkiye Emekliler Derneği’nin misyonu, bazı faaliyetlerini ve ileriye dönük  projelerini anlattı. Belediye Başkanı Zeki Çaylı konuşmasında  kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Göreve yeniden seçilen Şube Başkanı Nuri Uzunkara, yaptığı konuşmada, “ Toplantımıza teşrif eden, aynı zamanda derneğimizin üyesi de olan Yenice Belediye Başkanı Sayın Zeki Çaylı, Genel Merkez Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Sayın Ömer Kurnaz ve diğer şube başkanı ve yöneticilerine, toplantımıza yardımcı olan belediye personeline, diğer misafirlerimize ve üyelerimize yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim.Kişiler geçici ama kurumlar kalıcıdır. Emeklilerimizin yerel ve genel her konuda yanında olan ve sorunlarına kafa yoran bu derneğimize sahip çıkalım. Derneğimizin güçlenmesi için biran önce üye sayımızı artırmamız lazım. İşçi, memur ve bağ-kur emeklileri ile bunların dul ve yetimleri, kendileri için çalışan bu derneğimize üye olmalıdırlar Kapımız daima açıktır” dedi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ÖSYM Başkanı Ersoy, Rektör Kırışık ile görüştü

Karabük Yayın: 02.05.2024 11:26
ÖSYM Başkanı Ersoy, Rektör Kırışık ile görüştü

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Necip Şimşek, Prof. Dr. Ahmet Kesgin ve Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Ceylan’ı Rektörlük makamında ağırladı. Ziyarete, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Polat eşlik etti.
Ziyarette, Karabük Üniversitesinin akademik yapısı, yürütülen araştırma ve projeler ile ÖSYM sınavlarının verimliliğine yönelik çalışmalar konuşularak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindekilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Kırışık, 2-3 Mart tarihinde Karabük’te yapılan Sosyalfest programı hakkında detaylı bilgiler verdi.

AW194930 03 jpg
Misafirperverliği için Rektör Kırışık’a teşekkür eden Ersoy ve ekibi Sosyalfest montunu giyerek bu derece kapsamlı bir organizasyonu Karabük Üniversitesi tarafından başarıyla gerçekleştirilmesini takdir ettiler.
Şeref defterini imzalayan ÖSYM Başkanı Ersoy, Rektör Kırışık ile birlikte ÖSYM tarafından yapılması planlanan e sınav sisteminin Karabük Üniversitesinde uygulanabilmesi için yabancı diller yüksekokulunda incelemelerde bulundu ve Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsünü gezdi.

AW194930 02 jpg