Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Aşure dağıttı

Gündem Yayın: 28.09.2018 14:03
Yazar:
AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Aşure dağıttı

AK Parti Karabük Kadın ve gençlik Kolları tarafından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara Aşure dağıtıldı. Parti binası önünde yapılan Aşure dağıtımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlemdi.

Aşure dağıtımına AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının yanınsa Parti Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Aşure dağıtımına katılan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saime Günal Öksüzoğlu, tüm İslam Aleminin Muharrem ayını kutladı.

Muharrem ayının maneviyatından yararlanmak için çok güzel çalışmalar yaptıklarını ifade eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saime Günal Öksüzoğlu, “Muharrem ayı bereket ayı dedik teşkilatlar olarak bu ayın feyz ve bereketinden nasiplenmek için aşure etkiliği düzelendik  vatandaşlarımızı sosyal medya üzerinden davet ettik. Güzel oldu çok şükür bu ayın maneviyatına yaralanmak için güzel çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta kayıp şahıs ölü olarak bulundu

Gündem Yayın: 27.04.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı
Tokat’ta kayıp şahıs ölü olarak bulundu

Tokat’ın Erbaa ilçesinde yol kenarında devrilmiş traktör gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Mesut Çetin’in cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay önceki gün 18:00 sıralarında yalandı. İddiaya göre vatandaşlar Erbaa ilçesi Madenli köyü Barak yaylası üzerindeki yolun kenarında 10 metre aşağıya yuvarlanmış şekilde traktör olduğunu gördü. İhbar üzerine jandarma ekipleri olay yerine geldi. Olaya müdahale eden Jandarma Asayiş Timi, OYİT ekibi ve Trafik timi ile birlikte yapılan incelemede Madenli köyünde ikamet eden 45 yaşındaki Mesut Çetin’in olduğunu tespit etti. Çetin’in cansız bedeni olay yerinden alınarak Erbaa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılacak otopsinin ardından kesin ölüm nedeni belirlenecek. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: