Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkan Aksoy; “ Vatandaşlarımız Cumhurbaşkanını İlk Kez Kendi Seçiyor”

Safranbolu Yayın: 11.08.2014 07:49
Yazar:
Başkan Aksoy; “ Vatandaşlarımız Cumhurbaşkanını İlk Kez Kendi Seçiyor”

Cumhurbaşkanı seçiminde oy kullanacak olan 52 milyon 894 bin 115 seçmen saat 08.00’da oy vermeye başladı.

Bazı vatandaşlar sabahın erken saatlerinde sadığa giderken bazıları ise günün ilerleyen saatlerinde gitmeyi tercih etti.

Sabah erken saatte oy kullanmayı tercih eden isimler arasında Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’da vardı. Oy kullanacağı Atatürk Anadolu Lisesinde Sabah erken saatte eşi Özgül Aksoy ile birlikte gelen Başkan Aksoy vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Daha sonra 1090 nolu sandığa geçen Başkan Karalar oyunu kullandı.

Seçimlerin Türkiye için önemine vurgu yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, seçimin tüm ülkeye hayırlı Uğurlu olmasını dilediğini söyledi.

Aksoy, Türkiye’de ilk kez halkın Cumhurbaşkanını seçeceğine vurgu yaparak; “Türkiye demokrasiye inanmış bir ülkedir. Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi de seçimlerdir. Bu bağlamda vatandaşlarımız ülkemizde ilk kez Cumhurbaşkanını kendi iradesi ile seçiyor. Bu çok önemli bir durumdur.  Sandıktan çıkacak iradeye saygımız sonsuzsur. Bizlerde vatandaşlık görevimiz gereği oyumuzu kullandık. İnşallah bugün sandıktan çıkacakolan sonuçlar ülkemize ve Safranbolu’muza  hayırlı olur” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düğünde havaya ateş açan damat yakalandı

Karabük Yayın: 03.05.2024 12:21
Düğünde havaya ateş açan damat yakalandı

Karabük’te bir düğünde havaya ateş açan damat yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Cumayanı Köyünde meydana geldi. Düğünde damat evin önünde havaya ateş etti. O anlar cep telefonu kameralarıyla görüntülenmiş, çevredekilerin hayatlarının hiçe sayıldığı görüntüler sosyal medyada tepki görmüştü.
Olayla ilgili inceleme başlatan jandarma ekipleri tespit ettikleri şahsı gözaltına aldı.
Karabük Valiliği olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Bazı yazılı ve görsel medya ile sosyal medya hesaplarında yer alan düğünde gelin ve damadın havaya ateş açtığı haber ve paylaşımlarla ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığımız tarafından yayınlanan görüntüler üzerinde yapılan araştırma sonucunda videonun ikinci kısmında havaya ateş açan erkek şahsın ilimiz Cumayanı köyünde kendi düğününde havaya ateş açan B.T isimli erkek şahıs olduğunu tespit edilmesi üzerine adı geçen şahıs hakkında ‘genel güvenliği kasten tehlikeye sokmaktan’ adli ve idari işlem başlatılmıştır” ifadelerine yer verdi.