Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

MÜSİAD Başkanı Nur: “Milletimizin başı sağ olsun” 

Gündem Yayın: 02.03.2018 12:40
Yazar:
MÜSİAD Başkanı Nur: “Milletimizin başı sağ olsun” 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, Afrin Zeytin Dalı Harekatının 42. gününde yaşanan çatışma sonucu şehit olan 8 asker için taziye mesajı yayımladı.
Başkan Ahmet Nur, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatında yaşanan çatışma sonucu şehit olan 8 asker için taziye mesajı yayımladı.
Nur, 42 gündür kararlılıkla devam eden operasyon için “Türkiye Cumhuriyeti sınır güvenliğini, birlik ve bütünlüğünü sağlamak amacıyla başlattığı harekatın 43’üncü gününde de müdahalesine devam etmektedir. Mehmetçiğimiz, gizli tünelleri kullanarak sızmaya çalışan ve ağır silahlarla saldırarak 8 yiğidimizi şehit eden hain terör örgütü mensuplarına en ağır şekilde karşılık vermiştir. Afrin’in huzur ve güven ortamına yeniden kavuşması için mücadele eden, ülkemizin bekası için canını ortaya koyan her bir askerimize şükranlarımı sunuyorum. Çatışmada şehadet şerbetini içen askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Aynı çatışmada yaralanan asker, polis ve korucularımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum. Allah sınır ötesinde hain terör örgütleri ile savaşan askerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta kayıp şahıs ölü olarak bulundu

Gündem Yayın: 27.04.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı
Tokat’ta kayıp şahıs ölü olarak bulundu

Tokat’ın Erbaa ilçesinde yol kenarında devrilmiş traktör gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Mesut Çetin’in cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay önceki gün 18:00 sıralarında yalandı. İddiaya göre vatandaşlar Erbaa ilçesi Madenli köyü Barak yaylası üzerindeki yolun kenarında 10 metre aşağıya yuvarlanmış şekilde traktör olduğunu gördü. İhbar üzerine jandarma ekipleri olay yerine geldi. Olaya müdahale eden Jandarma Asayiş Timi, OYİT ekibi ve Trafik timi ile birlikte yapılan incelemede Madenli köyünde ikamet eden 45 yaşındaki Mesut Çetin’in olduğunu tespit etti. Çetin’in cansız bedeni olay yerinden alınarak Erbaa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılacak otopsinin ardından kesin ölüm nedeni belirlenecek. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: