Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Emniyetten “Dayak”  açıklaması

Gündem Yayın: 03.11.2017 14:20
Yazar:
Emniyetten “Dayak”  açıklaması

Karabük’te geçtiğimiz hafta meydana gelen bir olayda bir vatandaş tarafından çekilen polislerin joplu müdahalesinin ortaya çıkması sonrası Karabük Emniyet Müdürlüğü yazılı basın açıklaması yaptı.
Emniyetten yapılan açıklamada, bahse konu olayda şahsıların alkollü olduğu ve trafik ekiplerinin görevlerini yapmalarını engellediği belirtilerek, “ Bahse konu olay ile ilgili olarak; 24.10.2017 tarihinde saat 00:10 sıralarında 155 Polis İmdat hattını arayan bir vatandaşımızın alkollü bir şahıs tarafından aracına vurulduğu ve trafik ekibi talebi doğrultusunda olay yerine ekip sevk edilmiş, olay yerine giden trafik ekibi şahısların alkollü olması ve fiili mukavemette bulunarak görev yapmalarına engel olduklarından dolayı takviye ekip talep etmiş. Olay yerine intikal eden takviye ekiplerimiz tarafından Kanunların görevlilerimize verdiği yetki dâhilinde müdahale edilmiştir. Taraflar hakkında gerekli işlemler yapılmak üzere Polis Merkezi Amirliğine götürülmek istendiğinde şahıslar görevlilerimize ve müracaatçı şahsa yönelik tehdit ve hakaretlerle fiziki saldırılarda bulunmuşlardır. 4 Polis memurunun adli raporu mevcut olup bazı teçhizatlara da zarar vermişlerdir. Müdahale esnasında almış olduğu alkolünde etkisi ile rahatsızlanan şahıs için olay yerine sağlık ekipleri istenmiş ve gerekli müdahale yapılmıştır. Konu ile ilgili adli-idari soruşturma ve inceleme devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat depreminin yaraları sarılıyor

Gündem Yayın: 02.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar alan vatandaşlara konteyner dağıtılmaya başlandı.

Sulusaray ilçesinde 18 Nisan’da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor. Deprem nedeniyle evi hasar alan ailelere konteyner nakliyesi yapılıyor. Evlerine giremeyen vatandaşlar için konteynır ve hayvanları için çadır dağıtımları tüm hızıyla devam ediyor.

“Konteyner kurulumları başladı”

Sulusaray Kaymakamı Ömer Burak Bozkurt, “Sulusaray ilçemizde meydana gelen depremlerle ilgili çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir. Bu kapsamda hasar tespit çalışmalarımız tamamlanmış olup akabinde ağır hasarı olan vatandaşlarımıza konteyner temin etmeye başladık. İlk etapta 81 vatandaşımızın ağır hasar almış olan evlerde yaşamış olduğunu tespit ettik. Bunlar 39 tanesine de hızlı şekilde konteyner kurulum çalışmaları tamamlanmıştır. Hali hazırda bekleyen konteynırlarımız da bulunmaktadır. Bunların da hızlı şekilde bu hafta içinde tüm ağır hasarlı vatandaşlarımıza teslim etmiş olacağız. Bu kapsamda gerçekleştirilen faaliyetlerde AFAD ve kaymakamlığımız gerekli her türlü kolaylığı sağlamaktadır. Hızlı bir şekilde vatandaşların konteynırlarına kavuşması için koordineli bir şekilde faaliyetler yürütülmektedir” dedi.

Konteynıra kavuşan vatandaşlar ise yetkililere teşekkür etti.