Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ürkmezer’den Merkez Camii inşaatında inceleme

Safranbolu Yayın: 05.10.2017 12:16
Yazar:
Ürkmezer’den Merkez Camii inşaatında inceleme

Safranbolu Kaymakamı/Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, Yapımı devam eden ve bölgenin ibadet ve sosyal alanları ile en büyük Camilerinden birisi olmaya aday Merkez Camide incelemelerde bulundu.

Safranbolu Müftüsü Hasan Güneş ile birlikte Cami inşaatını gezen Ürkmezer yaptığı açıklamada, inşaatın bir an evvel tamamlanması için gerek devletin, gerekse vatandaşların hep birlikte var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

Merkez Camiinin tamamlandığında bölgenin en büyük camilerinden birisi olacağını sosyal alanları ile de ilgi göreceğini kaydeden Safranbolu Kaymakamı/Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer; “İlçemiz merkezinde devam eden Merkez Camii inşaatını, İlçe Müftümüz ve Camii Derneğinden Yöneticileri ile beraber gezdik. İnşaattaki çalışmalar hızla devam ediyor. Biz bu inşaatın hızlı bir şekilde tamamlanması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada devam edeceğiz. Amacımız Camimizin bir an evvel tamamı ile ibadete açılmasıdır” dedi.

Yakın bir zamanda da bu inşaatta bugüne kadar hayrı geçen insanlarla tekrar görüşeceklerini ifade eden Ürkmezer,  “Kendileri ile hem tanışmak hem de teşekkür etmek istiyorum. İnşallah hayır sever vatandaşlarımızın ve devletimizin de desteğiyle bu camiyi bir an önce ibadete açmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Manşet Yayın: 03.05.2024 14:45
İhlas Haber Ajansı
İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetimi, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yi ziyaret ederek hayırlı dileklerinde bulundu.

Ziyarette MÜSİAD Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetiminin yanı sıra Kadın Kolları Şube Başkanı Kübra Ekmekci ve yönetimi, Genç MÜSİAD Karabük Başkanı Yunus Emre Akın da hazır bulundu.
Başkan Ünal 2024 yerel seçimleri sonucunda Karabük Belediye Başkanlığı’na seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar dileyerek, iş dünyası olarak her türlü desteğe hazır oldukları ifade ettiler.
Ziyarette ayrıca, ekonomik faaliyetler, iş dünyası ve MÜSİAD’ın Karabük çalışmaları hakkında istişarede bulunan Ünal ve yönetimi daha sonra Çeyinkaya’ya plaket takdiminde bulundu.

AW195940 03 jpg AW195940 01 jpg