Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Köylülerden Mermer Ocağı Açılmasın Eylemi

Zonguldak Yayın: 16.07.2014 08:21
Yazar:
Köylülerden Mermer Ocağı Açılmasın Eylemi

ZONGULDAK ’ın Devrek ilçesine bağlı Mahmutoğlu köyünde yaşayanlar özel bir şirket tarafından köylerinde açılacak mermer ocağına tepki gösterdi.Köylerinde açılacak mer- mer ocağını ağızlarına taktıkları maskelerle protesto eden köylü ler taşıdıkları döviz ve attıkları sloganlarla tepkilerini dile getir di. Açılacak mermer ocağının a sıl amacının mermer değil defi ne aramak olduğunu iddia eden köy sakinleri adına yapılan açık lamada şöyle denildi: “Bu mer mer ocağı açıldığında binler- ce hektar orman yok olacak. Sularımız kirlenecek ve biz zehir soluyacağız. Gezi eyle mi düzenleyenler şimdi nere de? Burada memleketimizin ciğerleri yok olacak ve köyü müz yaşanmaz hale gelecek. Nerede siyasi partiler? Lüt- fen sesimizi duyun ve bu mer mer ocağının açılmasına mü saade etmeyin sizler müsaa de ederseniz biz müsaade etmeyeceğiz gerekirse gece gündüz demeden burada nöbet tutacağız.”

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hırsız baltayı taşa vurdu: Çaldığı bisiklet hakimin çıktı, tutuklandı

Gündem Yayın: 02.05.2024 08:00
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da hakimin bisikletini çalan hırsız çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hırsızlık suçundan suç kaydı bulunan Ü.T.(52), bir sitenin kapalı garajındaki bisikleti çaldı. Bisikletin sahibinin hakim olduğu öğrenildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından çalıntı bisiklet ile yakalanarak gözaltına alınan Ü.T. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Bisikleti bakkala gitmek için aldığını iddia edilen Ü.T., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.