Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2017 08:23 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabükspor, Avusturya kampını tamamladı

Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap çalışmalarını sürdürdüğü Avusturya kampını tamamladı. Karabükspor Basın Sözcüsü Koray Erikçi, 12 gün süren Avusturya kampının çok verimli geçtiğini söyledi. Takımın bu sabah yaptığı idman ile çalışmalarını tamamladığını da kaydeden Erikçi, “Geçen sezondan oturmuş kemik kadromuza yeni sezon öncesi yaptığımız takviyelerle biraz daha güçlendirdik. Hem Bolu hem de Avusturya kamplarımız oldukça verimli geçti. 12 günlük Avusturya kampımız bu sabah yapılan idman ile sona erdi ve takımımız akşam saatlerinde yurda dönüş yapacak. Futbolcularımız 3 günlük iznin ardından 2 Ağustos’ta Ankara’da toplanacak ve burada da 4-5 Ağustos’ta TSYD turnuvasına katılacak” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da sağanak yağmur ve dolu hayatı olumsuz etkiledi

Samsun’da ansızın bastıran sağanak yağmur ve dolu, kentte hayatı olumsuz etkiledi.
Kentte sabah saatlerinde 25 dereceyi bulan hava sıcaklığı, öğlenden sonra yerini sağanak yağışa bıraktı. Saat 17.00 sıralarında başlayan gök gürültülü sağanak kısa müddette şiddetini artırırken, kimi bölgelerde dolu yağışı da tesirli oldu. Ani bastıran yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, ağaç altları ve bina saçaklarına sığındı. Birtakım vatandaşlar ise poşet ve kartonlarla yağmurdan korunmaya çalıştı. Öte yandan sağanak nedeniyle yollarda küçük çaplı su birikintileri oluştu. Sağanakla birlikte arka arda çakan şimşekler, gökyüzünü aydınlattı.
Meteoroloji yetkilileri, yağışların yer yer kuvvetli olabileceği konusunda vatandaşları dikkatli olmaları istikametinde uyardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.