Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

LÖSEV İyilik Tırı Karabük’te

Gündem Yayın: 26.07.2017 14:03
Yazar:
LÖSEV İyilik Tırı Karabük’te

Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV) yardım dağıtan “İyilikler Tırı” Karabük Kent Meydanında Lösemili çocukların aileleri ile buluşarak  gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, kuru gıda ve kırmızı et yardımında bulundu
Yapılan yardımla ilgili olarak açıklamada bulunan LÖSEV Batı Karadeniz sorumlusu Sosyolog Özge İzmirli, belirlenen ailelere yardımları ulaştırmak amacıyla Karadeniz turu gerçekleştirildiklerini,  yardım edilen aileleri hem yakından tanımak hem de onların kendilerini tanımaları açısından da bu projenin yararlı olacağını söyledi.

İzmirli konuşmasında, “Karabük’te ailelerimize yardım dağıtmak için bulunuyoruz. Kırmızı et, kuru gıda, kıyafet, oyuncak, kırtasiye, tekstil gibi yardımlarımızı ailelerimizle bir araya gelerek elden iletiyoruz. Onlarda hem bizlerle tanışmış oluyorlar hem de bizler onları tanımış oluyoruz. Böyle bir Karadeniz turumuz var. Zonguldak’tan başladık, dün Bartın’daydık.  Yarın Kastamonu’ya geçeceğiz ve Karadeniz turumuz 2 Ağustos’ta  Amasya’da sonlanacak” dedi.
Kent meydanında sabah erken saatte konuşlanan LÖSEV Yardım Tırı, ailelere yardımda bulunurken, bilgilendirme yaptı karşılıklı istişarelerde bulundular. Lösemi hastası çocuklarla palyaçolarla eğlenirken, animasyon gösterileri ve değişik etkinliklerle hoşça vakit geçirdiler.

“BİR TUĞLA’DA SEN KOY”

“Bir tuğla’da sen koy” kampanyası ile Ankara’da yapılan Lösante Hastanesi ile tüm hastalara hizmet vermeye çalıştıklarını bu anlamda bağışların LÖSEV için ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Özge İzmirli, “ Önümüzde Kurban Bayramı var. Duyarlı vatandaşlarımız bizlere Kurban bağışında bulunabilirler, Vekalet alarak Kurbanlarını kesiyoruz. Kesilen kurbanlar tüm ailelere yıl boyunca kırmızı et olarak dağıtılmakta. Aynı zamanda hangi bankaya giderseniz LÖSEV&e bağış yapmak istiyoruz dediğinizde size yardımcı olacaklardır. Her yardım hayat bulan can demek, nefes demek” dedi

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rus turistler 3 ay aranın ardından tekrar Samsun’da

Ekonomi Yayın: 27.04.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

Astoria Grande isimli kruvaziyer gemi, 3 aylık aranın ardından 898 Rus turistle Samsun Limanı’na demirledi.

Astoria Grande isimli kruvaziyer gemi, 898’i Rus turist olmak üzere mürettebatı ile birlikte toplam bin 336 kişilik kafilesi ile Samsun’a geldi. En son 18 Ocak’ta Samsun’a turistleri getiren kruvaziyer gemi, bakımlarının tamamlanmasının ardından dün Amasra’dan yola çıkarak, bugün tekrar Samsun’u ziyaret etti.
“Samsun’dan sevdiklerimize hediyeler alacağız”
Rusya’nın Sochi Limanı’ndan demir aldıktan sonra Türkiye’deki bazı illeri gezen Rus turistler, bu sabah geldikleri Samsun’da akşama kadar vakit geçirip, alışveriş yapacaklar. Aylar sonra Samsun’a ayak basan turistler, “Samsun’a geldiğimiz için çok mutluyuz. Burası çok güzel bir şehir. Tarihi yerleri ve şehri gezeceğiz. Sevdiklerimize hediyeler alacağız” ifadelerini kullandılar.
Ocak ayında bakıma alınan ve 3 ay Samsun’a gelmeyen kruvaziyer geminin, bundan sonraki süreçte 2 haftada bir Samsun’a geleceği öğrenildi. Geminin akşam saatlerinde Samsun’dan ayrılarak Trabzon’a gideceği belirtildi.
(ED-