Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Sağlık Bilimlerde Devir Teslim Törenleri Yapıldı

Gündem Yayın: 13.07.2017 14:39
Yazar:
Sağlık Bilimlerde Devir Teslim Törenleri Yapıldı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüleri’nde devir teslim törenleri yapıldı.

Yrd. Doç. Dr. Nazan Karahan, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde düzenlenen tören ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kubilay Tekin’e devretti.

Doç. Dr. İlyas Söğütlü ise, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü görevini Sosyal Bilimler Enstitüsünde düzenlenen tören ile Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Yılmaz’a devretti.

Törenlere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş, Prof. Dr. İbrahim Kürtül ve enstitü görevlileri katıldı.

Törenlerde konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kürtül; “Devlet kurumlarında makamlar gelip geçicidir. İdari görevler verilir, belli bir süre sonra bir başka kişiye bu işler devredilir. Bu bir bayrak yarışıdır. Kurumsallık adına bu devir teslim törenlerinin yapılması güzel bir olay. Üniversitemizdeki bu değişimi bir teşekkür muhabbetiyle taçlandıralım istedik. Ayrıca haftaya da Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü devir teslim törenini gerçekleştireceğiz “diye konuştu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş ve Prof. Dr. İbrahim Kürtül, enstitülere verdikleri katkılardan dolayı, Doç. Dr. İlyas Söğütlü ve Yrd. Doç. Dr. Nazan Karahan’a teşekkür ederek, Doç. Dr. Sinan Yılmaz ve Doç. Dr. Kubilay Tekin’e yeni görevlerinde başarılar diledi.

Tören, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş ve Prof. Dr. İbrahim Kürtül’ün çiçek takdimi ile sona erdi.

Doç. Dr. Sinan Yılmaz Kimdir?

Karbük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nde öğretim üyesi olan Doç. Dr. Sinan Yılmaz, 1973 yılında İstanbul’da doğdu. 1996 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 2002 yılında “İslam Hukuku’nda Müteselsil Borçluluk” adlı tezi ile yüksek lisansını, 2008 yılında “Türk Ailesinin Dönüşümü ve Din” başlıklı tezi ile doktorasını tamamladı. 2011 yılında Yrd. Doç. olarak Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde çalışmaya başladı. 2011-2014 yılları arasında Sosyoloji Bölüm Başkan Yardımcılığı görevini yapmış, 2014 yılından itibaren Sosyoloji Bölüm Başkanı olarak görevini yürütmektedir. 2014 yılında aynı zamanda Tarih, Kültür ve Sanat Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’ne atandı. 2016 yılında Thomson Reuters Web of Science’da taranmaya başlayan dergide yayımlanan ve yaklaşık yarısını yabancı makalelerin oluşturduğu 600’den fazla bilimsel makalenin editörlüğünü yapmıştır. Kitap çalışmaları dışında çok sayıda bilimsel makale tercümesi, özgün makale, kitap bölümü, sempozyum ve konferans bildirisi, editörlük vb. çalışmaları bulunmaktadır. İyi derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Doç. Dr. Kubilay Tekin Kimdir?

Karabük Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü’nde öğretim üyesi olan Doç. Dr. Kubilay Tekin, 1982 yılında Ankara’da doğdu. Doktora eğitimini Hacettepe Üniversitesi Kimya bölümünde tamamladı. Tübitak bursu ile Post-doc çalışmalarını, İngiltere’de Queen Mary University of London’da yaptı. Dr. Tekin Yenilenebilir kaynaklardan değerli kimyasalların üretimi, çevre ve enerji konularında önemli çalışmalar yapmıştır. Uluslararası prestijli dergilerde 2017 yılı itibari ile yayınlanmış 21 adet (SCI ve SCI-expanded) makalesi, 1 adet kitap bölümü, 10 adet bildirisi ve 1 patenti bulunmaktadır. 2017 yılı itibari atıf sayısı 414 olup h-indexi 10’dur.

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Manşet Yayın: 03.05.2024 14:45
İhlas Haber Ajansı
İş dünyasından Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetimi, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yi ziyaret ederek hayırlı dileklerinde bulundu.

Ziyarette MÜSİAD Şube Başkanı Cengiz Ünal ve yönetiminin yanı sıra Kadın Kolları Şube Başkanı Kübra Ekmekci ve yönetimi, Genç MÜSİAD Karabük Başkanı Yunus Emre Akın da hazır bulundu.
Başkan Ünal 2024 yerel seçimleri sonucunda Karabük Belediye Başkanlığı’na seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar dileyerek, iş dünyası olarak her türlü desteğe hazır oldukları ifade ettiler.
Ziyarette ayrıca, ekonomik faaliyetler, iş dünyası ve MÜSİAD’ın Karabük çalışmaları hakkında istişarede bulunan Ünal ve yönetimi daha sonra Çeyinkaya’ya plaket takdiminde bulundu.

AW195940 03 jpg AW195940 01 jpg