Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

İl protokolünden Karabükspor’a moral ziyareti 

Spor Yayın: 08.07.2017 11:36
Yazar:
İl protokolünden Karabükspor’a moral ziyareti 

Karabük Valisi Çeber’den Karabüksporlu futbolculara baklava ve lokum ikramı

Karabük Valisi Kemal Çeber, Bolu’da birinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’u ziyaret etti.
Bolu Valisi Aydın Baruş’un da eşlik ettiği ziyarette, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağça ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay ve AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar’da yer aldı.
Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılan heyet, daha sonra kırmızı-mavili takımın idmanını izledi. Heyet idman sonrası futbolculara baklava ve lokum ikram ederek sohbet etti.
Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, ziyaretin kendileri için önemli bir motivasyon olduğunu kaydederek, vali, rektör ve diğer protokol üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu TSO heyetinden hayırlı olsun ziyaretleri

Karabük Yayın: 01.05.2024 12:50
İhlas Haber Ajansı
Safranbolu TSO heyetinden hayırlı olsun ziyaretleri

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal beraberindeki heyetle belediye başkanları Özkan Çetinkaya ve Elif Köse ile İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal ve Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe 31 Mart’ta Karabük Belediye Başkanlığına seçilen Özkan Çetinkaya’yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Çetinkaya, nazik ziyaret ve iyi dileklerinden dolayı TSO heyetine teşekkürlerini sundu.
Ziyaret, Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe’nin, Çetinkaya’ya Atatürk tablosu hediye takdimi ile son buldu.
Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Hayri Boyacı, yönetim kurulu üyeleri Fehmi Erdoğan, Eyüp Öztürk, Meclis Başkan Yardımcısı Rıfat Aynacı, meclis üyeleri Hasan Cemal Şahin, Emrah Tufan ve Hacı Mehmet Gençer Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Heyet Başkan Köse’ye çalışmalarında başarılar dilerken, Köse de nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Heyet daha sonra İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen Ahmet Sözen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AW194323 01 jpg