Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Engelliler Haftası Nedeniyle Vali Mehmet Aktaş’a Ziyaret

Gündem Yayın: 11.05.2017 14:32
Yazar:
Engelliler Haftası Nedeniyle Vali Mehmet Aktaş’a Ziyaret

 

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası kutlama faaliyetleri kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Yönetimi ve engellilere yönelik ilimizde faaliyet gösteren resmi ve özel okulların yöneticileri ile öğrenciler Vali Mehmet Aktaş’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek herkesin birer engelli adayı olduğunu vurgulayan Vali Mehmet Aktaş, “İlimizde de kamu, yerel yönetim, sivil toplum ve özel sektör işbirliğinde, toplumun tüm kesimlerinin destekleri ile hayata geçirilen çalışmalar neticesinde, engelli vatandaşlarımızın hayatında önemli gelişmeler sağlanmıştır.  Sağlanan bu gelişimin artarak devam etmesi yönünde kentimizin tüm dinamikleri ile birlikte engellilerimiz için çalışmaya, onların sorunlarını kendi problemlerimiz olarak görmeye ve çözüm yolunda onlarla birlikte yürümeye kararlılıkla devam etmekteyiz.”diye konuştu.

Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

 

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da dolu ve sağanak yağış

Dünya Yayın: 30.04.2024 12:48
İhlas Haber Ajansı
Kastamonu’da dolu ve sağanak yağış

Kastamonu’nun Azdavay ve İnebolu ilçelerinde dolu yağışı etkili olurken, Hanönü ilçesinde ise sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Meteoroloji’nin kuvvetli sağanak tahmininde bulunarak ’sarı’ kodla uyardığı Kastamonu’da dolu ve sağanak yağış etkili oldu. Azdavay ilçesi ve İnebolu ilçesinde sağanak yağış ile birlikte dolu etkili oldu. Hanönü ilçesinde ise kuvvetli sağanak yağış sebebiyle D030 karayolunda su birikintisi oluştu. Su birikintisi sebebiyle yol ulaşıma kapandı. Belediye ve Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmanın ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Paylaş: