Karabük Postası tarafından
07 Temmuz, 2014 14:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kardemir Karabükspor’da Buruk Sevinç

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan:  “Eskişehirspor ve Sivasspor Kadar Biz de Üzüldük” Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, CAS’ta bugün cezaları onanan Eskişehirspor ve Sivasspor kadar durama üzüldüklerini söyledi. Başkan Yolbulan, yaptığı açıklamada, CAS’ta cezaları onanan Eskişehirspor ve Sivasspor camiası kadar duruma çok üzüldüklerini belirterek, “Keşke böyle bir şey olmasaydı. Yasal bir şekilde Karabükspor olarak ülkemizi ve kentimizi temsil edeceğiz. Ay sonunda çekilecek kura ile ilk maçın belirlenmesi sonucu elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. İyi bir kura çekimi yaparak, gruplara kalmak istiyoruz” dedi. Başkan Yolbulan, transfer politikasını Avrupa’ya göre değil, başarıya odaklı yaptıklarını da ifade ederek, “Bu noktada öncelikle bir santrafor çalışmamız var. Bunun yanında orta saha ve hem sağ hem sol dış kanatları kullanan yabancı bir oyuncu ile temasımız var. Santrafor noktasında İngiltere’de bulunan Kongolu oyuncu ile temas halindeyiz ve çözmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Elimizde 3 alternatifli forvet listesi var. En kısa zamanda birini mutlaka halletmiş olacağız. Orta saha oyuncusu olarak herkesin bildiği gibi geçen sezonda takımda kiralık olarak bulunan Furkan Özçal'ı Galatasaray’da hoca belirsizliği nedeniyle bir çözüme kavuşturamamıştık ama 1-2 gün içinde bunu çözmüş olacağız” diye konuştu. Yolbulan, ayrıca kombine satışlarının başladığını, taraftarın ilgisini ve talebini beklediklerini de sözlerine ekledi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Artvin’de fırtına çatıları uçurdu, ağaçlar devrildi

Artvin’in Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde tesirli olan fırtına nedeniyle çatılar uçtu, ağaçlar devirildi.
Artvin’in Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde akşam saatlerinde birdenbire başlayan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar nedeniyle birçok binanın çatısı uçarken, kimi ağaçlar devrildi, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda, fırtına nedeniyle geniş çaplı elektrik kesintileri yaşandı. Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde birçok mahalle karanlığa gömüldü.
Olayın akabinde AFAD, belediye ve elektrik dağıtım grupları bölgede çalışma başlattı. Hasar tespit çalışmalarının sürdüğü belirtilirken, vatandaşlar ise yaşadıkları dehşet dolu anları anlattı.
Yetkililerden alınan bilgiye nazaran fırtınanın tesirli olduğu bölgelerde güç arzının yine sağlanması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.