Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Saylar: “Karabük Milli İradeye Sahip Çıktı”

Gündem Yayın: 17.04.2017 14:15
Yazar:
Saylar: “Karabük Milli İradeye Sahip Çıktı”

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini de içeren anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında çıkan sonuç Karabük halkına teşekkür etti

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar; “Gönlünüze, yüreğinize sağlık. Karabük, milli iradeye sahip çıktı. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ve milletin dediği oldu” dedi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini de içeren anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında çıkan sonuç çerçevesinde Karabüklü hemşerilerine teşekkür eden Saylar, “ Gönlünüze, yüreğinize sağlık. Karabük milli iradeye sahip çıktı. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ve milletin dediği oldu.

Milletimiz, yüzde 51,5 ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi modelini bu ülkeye ve milletimize kazandırdı. Bu sonucun, milletimize ve ümmetimize hayrlar getirmesini ve gücümüze güç katmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu halk oylamasında Karabük olarak da yüzde 60,9 oy ile destekleriniz için hem Karabük halkına hem de tüm ilçelerimize teşekkürü bir borç biliyorum.

Açıklanan resmi sonuçlar neticesinde Karabük Merkez yüzde 62.21, Eflani yüzde 75.69, Eskipazar yüzde 73.33, Ovacık yüzde 71.64, Safranbolu yüzde 54.42 ve Yenice yüzde 56.92 olarak neticelendi” diye konuştu.

Tüm teşkilat kademelerine ve Milletvekillerine ayrı ayrı teşekkür eden Saylar, sözlerine şöyle devam etti:

“Halk oylaması çalışmalarımız kapsamında mahalle mahalle, köy köy gezen Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Ali Şahin ve Prof. Dr. Sayın Burhanettin Uysal’a teşekkür ediyorum.  Gençlik Kolları Başkanım ve teşkilatına, Kadın Kolları Başkanım ve teşkilatına, Merkez İlçe Başkanım ve teşkilatına, tüm İlçe Başkanlarım ve teşkilatlarına, Belediye Başkanlarıma, İl Genel ve Belediye Meclisi üyelerime, teşekkür ediyorum. Sandık müşahidinden, mahalle başkanlarına ve mahalle yönetimlerine kadar iki aydır bizler ile beraber çalışıyorsunuz. Mahalle mahalle, site site çalışıyorsunuz, hepinize teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımızın yanı sıra Karabük Belediye Başkanı Sayın Rafet Vergili’ye, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Sayın Adem Kar’a, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Sayın Abdurrahman Meşe’ye, Büyük Birlik Partisi Karabük İl Başkanı Sayın Mustafa Kara’ya, Alperen Ocakları Karabük Ocak Başkanı Sayın Dursun Kıraç’a teşekkür ediyorum.  Allah razı olsun. Milletimiz, ülkesine ve Recep Tayyip Erdoğan’a inancını devam ettiriyor. Bizler bu ülkeye hizmetkâr olmaya geldik ve hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Sizler, bizleri desteklediğiniz sürece hem Karabük’ümüze hem de ülkemize hizmet edeceğiz. Verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun diyorum.”

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat depreminin yaraları sarılıyor

Gündem Yayın: 02.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar alan vatandaşlara konteyner dağıtılmaya başlandı.

Sulusaray ilçesinde 18 Nisan’da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor. Deprem nedeniyle evi hasar alan ailelere konteyner nakliyesi yapılıyor. Evlerine giremeyen vatandaşlar için konteynır ve hayvanları için çadır dağıtımları tüm hızıyla devam ediyor.

“Konteyner kurulumları başladı”

Sulusaray Kaymakamı Ömer Burak Bozkurt, “Sulusaray ilçemizde meydana gelen depremlerle ilgili çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir. Bu kapsamda hasar tespit çalışmalarımız tamamlanmış olup akabinde ağır hasarı olan vatandaşlarımıza konteyner temin etmeye başladık. İlk etapta 81 vatandaşımızın ağır hasar almış olan evlerde yaşamış olduğunu tespit ettik. Bunlar 39 tanesine de hızlı şekilde konteyner kurulum çalışmaları tamamlanmıştır. Hali hazırda bekleyen konteynırlarımız da bulunmaktadır. Bunların da hızlı şekilde bu hafta içinde tüm ağır hasarlı vatandaşlarımıza teslim etmiş olacağız. Bu kapsamda gerçekleştirilen faaliyetlerde AFAD ve kaymakamlığımız gerekli her türlü kolaylığı sağlamaktadır. Hızlı bir şekilde vatandaşların konteynırlarına kavuşması için koordineli bir şekilde faaliyetler yürütülmektedir” dedi.

Konteynıra kavuşan vatandaşlar ise yetkililere teşekkür etti.