Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

TEMA Vakfı Gönüllü İlçe Sorumluları Arıyor

Gündem Yayın: 30.03.2017 14:44
Yazar:
TEMA Vakfı Gönüllü İlçe Sorumluları Arıyor

 

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA), Karabük’te gönüllü ilçe sorumluları arıyor.

Daha yaşanılabilir bir gelecek için Türkiye genelinde gönüllü sorumlular kampanyası başlatan TEMA Vakfı, bu kapsamda Karabük’ün Safranbolu, Yenice, Eskipazar,  Eflani ve Ovacık ilçelerinde gönüllü ilçe sorumluları arıyor.

TEMA Vakfı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “TEMA Vakfı; ufuk ve hedeflerinin benimsemiş,  tercihen 30 yaşından büyük, aktif sorumlu yurttaş olarak çevre sorunlarının çözümünde rol almak isteyen, gönüllü olarak TEMA Vakfı’nın ilgili ilçelerdeki faaliyetlerini yürütecek ve TEMA Vakfı’nı temsil edebilecek, okuyan, araştıran, çevre sorunlarına karşı duyarlı ve ilgili ilde yürütülecek olan çevre aktivitelerinde etkin olarak yer alabilecek, çalışmalara zaman ayırabilecek,

gönüllülerle birlikte ve gönüllü olarak çalışmaktan keyif alan TEMA Vakfı’nın değerleri doğrultusunda başta topraklarımız olmak üzere tüm doğal varlıkları koruma mücadelemizde bize gönüllü olarak destek verebilecek ilçe sorumluları arıyoruz” denildi.

Açıklamada ayrıca gönüllü ilçe sorumlusu olmak isteyen adayların resimli özgeçmişlerini 21 Nisan  2017 tarihine kadar [email protected] adresine gönderilmesi gerektiği belirtildi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yılanı markete girmeden yakaladılar

Gündem Yayın: 02.05.2024 04:12
İhlas Haber Ajansı
Yılanı markete girmeden yakaladılar

Artvin´in Yusufeli ilçesinde işlek bir caddede bulunan markete girmeye çalışan yılan İtfaiye ekipleri tarafından yakalandı.

Yusufeli ilçe merkezindeki işlek bir cadde üzerinde hizmet veren market sahibi marketinin önünde bulunan su paketinin altına saklanan ve iş yerine girmeye çalışan yılanı görünce İtfaiye ekiplerine haber verdi. Markete gelen itfaiye ekipleri marketin önünde bulunan su paketinin altında saklanan yılanı özel bir aparatla yakaladı. Zehirli olduğu belirtilen yaklaşık bir metre uzunluğundaki engerek cinsi yılan ekipler tarafından yerleşim yerine uzak bir alanda doğaya bırakıldı. Paniğe kapılan vatandaşlar da rahat nefes aldı.

Paylaş: