Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

İlçe Değerlendirme Toplantılarının İkincisi Eflani’de Yapıldı

Gündem Yayın: 25.03.2017 14:36
Yazar:
İlçe Değerlendirme Toplantılarının İkincisi Eflani’de Yapıldı

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün İlçe Değerlendirme Toplantılarının ikincisini Eflani İlçesinde gerçekleştirildi.

Eflani Halk Eğitimi Merkezinde yapılan  toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Şube Müdürü Nevzat Akbaş ile Eflani İlçe Millî Eğitim Müdürü Şükrü Sever, Eskipazar İlçe Millî Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu, Ovacık İlçe Millî Eğitim Müdürü İsmail Ergün, Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Muhammet Yolmaz, Yenice İlçe Millî Eğitim Müdürü İsmail Özden ile Eflani İlçesi okul ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantı İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse’nin  eğitim öğretim ve yönetim faaliyetlerine ilişkin genel açıklamaları ile başladı. Akabinde ilçedeki eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin brifing ve ilçe genel değerlendirmesi İlçe Millî Eğitim Müdürü tarafından sunuldu. Daha sonra toplantıya İlçe okul/kurum yöneticilerine ayrı ayrı söz verilerek okul/kurumların sınav başarı durumları (TEOG/YGS/LYS), sosyal, kültürel, sportif etkinlikleri, proje ve çalışmaları hakkında bilgi vermeleri  ile devam edildi. Millî Eğitim Şube Müdürü Nevzat Akbaş okul/kurumlara ilişkin genel değerlendirme yaparak okul/kurum yöneticilerinin sorularına ilişkin açıklamalar yaptı. Okul/kurumların ihtiyaç ve sorunlarının ele alınmasının ardından toplantı İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse’nin  iyi dilek ve başarı temennisi ile son buldu.

Toplantı bitiminde Halk Eğitimi Merkezi binasındaki çeşitli kurslar gezildi ve kurs etkinlikleri ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse  ve beraberindekilere bilgi sunuldu.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kız arkadaşı ile tartışan gruba ateş açtı: 1 çocuk yaralandı

Gündem Yayın: 03.05.2024 12:00
İhlas Haber Ajansı

Çorum’da bir şahıs, kız arkadaşıyla tartışan gruba ateş açtı. Açılan ateş sonucu olayla ilgisi bulunmayan bir çocuk yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yunus Emre Parkı’nda kızlar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kız arkadaşının tartıştığını öğrenen B.C.D. (17), otomobil ile park etrafına gelerek üzerinde bulunduğu tabanca ile karşı tarafa ateş açtı. Açılan ateş sonucu olayla ilgisi bulunmadığı belirtilen A.H.Ö. (16) adlı çocuk yaralandı. Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık görevlileri sevk edildi. Bacağından yaralanan A.H.Ö., sağlık ekiplerin olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şahsın olay yerinden kaçışı kamerada

Zanlı olayın ardından bir araçla kaçtı. Şüpheli şahsın silahla yaralama olayını gerçekleştirdikten sonra aracına binip olay yerinden kaçtığı görüntüler bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Silahla yaralama olayının şüphelisi B.C.D., polis ekiplerinin çalışmaları sonucu olaydan kısa süre sonra suç aleti tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Paylaş: