Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
19 Ocak, 2017 14:11

Hulusi Zeren Parkı Hizmete Girdi

A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'un talimatları ile her mahalleye bir konsept park anlayışı ile 2017 yılında da devam eden açılışların ikincisi Safranbolu Belediyesinde uzun süre görev yapmış merhum Hulusi Zeren'in isminin verildiği park ile devam etti. Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Ak Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Şenol, Kamil Temel ve Hüseyin Bilicioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, İlçe Müftüsü Hasan Güneş, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenin açılış konuşmasını Merhum Hulusi Zeren'in oğlu Osman Zeren yaptı. Zeren, babasının adını yaşatmak için böylesi güzel bir parka isminin verilmesinden dolayı ailesi ve kendi adına duyduğu mutluluğu paylaşırken, "Başta Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Mahalle Muhtarı Mehmet Özyavuz ise; " Ben öncelikle mahallemize ve Safranbolu'muza yaptığı hizmetlerden dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyor parkımızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Etkinliklere, programlara, hizmetlere Safranbolulu vatandaşların verdikleri desteğin Safranbolu Belediye ailesi olarak hizmet etme şevkini çok yükseğe çıkardığını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; " Geçtiğimiz hafta Ahmet çakır parkını hizmete açtık. Çok önemli şahsiyeti unutmadığımızı burada gösterdiğimizi ortaya koyduk. Merhum Hulusi Zeren'de belediyemize uzun yıllar hizmet etti. Emekli olduktan sonra da belediye meclis Üyesi olarak Safranbolu'ya hizmet etmiş. Onu da unutmadığımızı göstermek için burada naçizane bir parka tüm Meclis üyelerimizin oy birliği ile karar vererek ismini verdik." dedi. Esentepe Mahallesinde son dönemlerde yapılan hizmetlere de değinen Başkan Aksoy; "Şubat ayı içerisinde ihalesi yapılacak olan ve bünyesinde 15 ayrı atölye, halı saha, basketbol ve voleybol sahası ile çevresinde çok büyük bir oyun alanı bulunacak ve 6 milyon liraya mal olacak olan Gençlik Merkezi inşallah kısa sürede halkımızın hizmetine girecek. Restorasyonu bitmek üzere olan Aile Hekimliği binası çok yakında hizmete girecek. Yine SAKEM 3 şube ile burada hizmet veriyor. Bununla birlikte 2016 yılı süresince Esentepe Mahallemizde 20 bin ton asfalt serdik. Yol açma ve genişletme, kaldırım ve bordür çalışmaları gerçekleştirildi" şeklinde konuştu. Parkların korunması ile ilgili de mahalle halkından ricada bulunan Başkan Aksoy; "Maalesef parklarımızı korumayı bilmiyoruz. Biz yapıyoruz, birileri zarar veriyor. Bu parkalara yaptığımız tamir masrafları ile yeni birkaç parkı daha hizmete alabiliyoruz. Değerli hemşerilerim bildiğiniz üzere bu hizmetler sizlerin ödediği vergilerle gerçekleştiriliyor. Sizlerden istirham ediyorum çocuklarımıza sahip çıkalım ve parklarımızı koruyalım. Bu vesile ile Hulusi Zeren parkının mahallemize hayırlı uğurlu olsun" dedi. İlçe Müftüsü Hasan Güneş'in dualarının ardından parkın açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası mahalle sakinlerine çeşitli ikramlar yapıldı.

Görüş Bildir

blank

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

18 Ekim, 2024 13:14

30 Yıllık Meslek Hayatını Öğrencilerinin Alkışlarıyla Noktaladı

30 Yıllık Meslek Hayatını Öğrencilerinin Alkışlarıyla Noktaladı
A+ A-

Karabük'te 24 yıldır aynı okulda görev yapan ve yaş haddinden emekli olan ilkokul öğretmeni Nurcan Çapraz (65) öğrencilerinin alkışlarıyla meslek hayatını noktaladı.

5000 Evler Ömer Lütfi Özaytaç İlkokulunda görev yapan 65 yaşındaki Nurcan Çapraz, yaş haddinden dolayı emekliliğe ayrıldı.
Aynı okulda 24 yılı aşkın görev yapan Çapraz'a son ders zili sonrası sürpriz veda töreni hazırlanırken, öğrencileri de öğretmeni yalnız bırakmadı.
Çapraz, koridor ve merdivenlerde çift sıra bekleyen öğrencilerinin arasından alkışlar eşliğinde meslek hayatını noktalamanın hüznünü yaşarken programı düzenleyenlere teşekkür etti.

blankNöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Şifa Eczanesi
Şifa Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi İnönü Caddesi Sen Is Hanı No:1 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3500

Yeni Eczane
Yeni Eczane
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi Betim 1 İş Merkezi No:10/C

Telefon

(370) 433-3444

Derman Eczanesi
Derman Eczanesi
Adres

PTT Caddesi Havuzluhan No:25/B Karabük

Telefon

(370) 424-1955

Koç Eczanesi
Koç Eczanesi
Adres

Emek Mahallesi, Akıntürk Sokak No:19-24 Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 413-3070

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455